Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВЕТЕРИНАРЕН ЛЕКАР - МИРОСЛАВ МИХАЙЛОВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
116032463
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1997 година
Наименование
ВЕТЕРИНАРЕН ЛЕКАР - МИРОСЛАВ МИХАЙЛОВ
Транслитерация
ET "VETERINAREN LEKAR - MIROSLAV MIHAILOV"
Оборот
31,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2019 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Исперих, ул. СТЕФАН КАРАДЖА, бл. ИЗГРЕВ, вх. Б, ет. 5 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
7500 - ВЕТИРИНАРНОМЕДИЦИНСКА ДЕЙНОСТ
Предмет на дейност
Ветеринарна профилактика и лечение, търговия с всякакьв вид ветеринарни лекарства и препарати, търговия с перилни препарати и други промишлени и хранителни продукти, производство и търговия с мл... Ветеринарна профилактика и лечение, търговия с всякакьв вид ветеринарни лекарства и препарати, търговия с перилни препарати и други промишлени и хранителни продукти, производство и търговия с млечни продукти, производство, изкупуване, преработка и търговия с всякакьв вид селскостопанска продукция от растителен и животински произход, както и диворастящи плодове, билки, цветя, гъби, пчелен мед и пчелни продукти, търговия с всички видове промишлени стоки, като и представителство на български и чуждестранни фирми, ресторантьорство, хотелиерство, производство и търговия с безалкохолни и алкохолни напитки, включително и кухненска продукция и закуски, както и търговия с тютюневи изделия, строителство на всякакьв вид сгради от основите до окончателното им завършване, вътрешно архитектурно оформление като поставяне на тапети, водопроводни, електрически, отоплителни, канализационна инсталации, плоскости теракот и всякакьв вид дърводелски и железарски услуги, търговия с всякакьв вид хранителни стоки, включително и спиртни напитки, бартерни сделки, оказионна търговия, кинкалерия, пасмантерия и други подобни дейности от дребната търговия, внос и износ на всякакьв вид стоки, всички дейности, които законът не забранява. прочети още скрии
Физически лица търговци
МИРОСЛАВ МИХАЙЛОВ МИХАЙЛОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 31,000 -3.13% - -
2020 32,000 60% - -
2019 20,000 0 -

Служители

Година
Служители
2019 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВЕТЕРИНАРЕН ЛЕКАР - МИРОСЛАВ МИХАЙЛОВ ЕТ на латиница "ET "VETERINAREN LEKAR - MIROSLAV MIHAILOV"" с ЕИК/ПИК 116032463 е основана на 11 Януари 2011 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Исперих.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 31,000 лв. което е с 3% по-малко от предходната 2020 година (32,000 лв.), а средният годишен ръст е 28%.

Хронология

1997
Регистрация на фирмата

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма