Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АГРОСТРОЙ 98 АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
116040015
Регистрация по ЗДДС
Да - BG116040015 от 2001-07-10 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1998 година
Наименование
АГРОСТРОЙ 98
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ул. Кубрат, 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Проучване, проектиране, изследване и изграждане на водоснабдителни, канализационни и пречиствателни системи и съоръжения, язовири, микроязовири и напоителни системи, архитектура, проекти... Проучване, проектиране, изследване и изграждане на водоснабдителни, канализационни и пречиствателни системи и съоръжения, язовири, микроязовири и напоителни системи, архитектура, проектиране и изграждане на търговски, жилищни, административни, промишлени, производствени и всякакви други граждански обекти, обзавеждане, топлофициране и газифициране на сгради и съоръжения, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон в страната и чужбина, а за тези, за които се изисква разрешение-след получаването му. прочети още скрии
Съвет на директорите
ГЮНЕР ИБРАИМ ЮМЕР (свързан с 2 фирми)
ЕРДИНЧ ЕНВЕР ХАЛИЛ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници
Капитал размер
52,710 лева (52,710 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АГРОСТРОЙ 98 АД с ЕИК/ПИК 116040015 е основана на 29 Октомври 2009 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. Разград, а началният внесен капитал е в размер на 52,710 лева.

Хронология

1998
Регистрация на фирмата

2001-07-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG116040015 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2014-08-15
Промяна предмет на дейност
- УЧАСТИЕ В ПРИВТИЗАЦИОННАТА СДЕЛКА И ИЗКУПУВАНЕ НА ДЪРЖАВНИЯ ДЯЛ НА "АГРОСТРОЙ" ЕООД ГР. РАЗГРАД И ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ЗА УЧАСТИЕ В ПРИВАТИЗАЦИЯТА СДЕЛКИ. СТРОИТЕЛСТВО И ИЗВЪРШВАНЕ НА СПМ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ И ИМПРЕСАРСКИ УСЛУГИ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ЛИЗИНГ, ВСИЧКИ ДРУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА СДЕЛКИ ИЛИ УСЛУГИ, КАТО ЗА ТЕЗИ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА РАЗРЕШЕНИЕ НА ДЪРЖАВЕН ОРГАН, СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО ИМ.
+ Проучване, проектиране, изследване и изграждане на водоснабдителни, канализационни и пречиствателни системи и съоръжения, язовири, микроязовири и напоителни системи, архитектура, проектиране и изграждане на търговски, жилищни, административни, промишлени, производствени и всякакви други граждански обекти, обзавеждане, топлофициране и газифициране на сгради и съоръжения, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон в страната и чужбина, а за тези, за които се изисква разрешение-след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма