Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАХРИДО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
116544816
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2002 година
Наименование
МАХРИДО
Транслитерация
“MAHRIDO” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, бл. 20, вх. Б, ет. 4 Виж на картата
Има 107 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
търговия с нефтопродукти, горива и масла, търговия с хранителни стоки, ресторантьорство, покупка на стоки или други вещи с цел да се препродават в първоначален, преработен или обработен вид,... търговия с нефтопродукти, горива и масла, търговия с хранителни стоки, ресторантьорство, покупка на стоки или други вещи с цел да се препродават в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и певозни сделки, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, инфорационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, счетоводни услуги, бродерия, шев и кройка, шивашки услуги и всички други сделки, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРТИН ХРИСТОВ МОНЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Мартин Христов Монев (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАХРИДО ЕООД на латиница "“MAHRIDO” Ltd." с ЕИК/ПИК 116544816 е основана на 30 Октомври 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името ""МАХРИДО" ЕООД", но на 30 Октомври 2009 година то бива сменено на сегашното "МАХРИДО". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2002
Регистрация на фирмата

2009-10-30
Промяна наименование
Името се сменя от "МАХРИДО" ЕООД на МАХРИДО

2010-01-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ул."Васил Левски", 10
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, бл. 20, вх. Б, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- търговия с нефтопродукти, горива и масла, търговия с хранителни стоки, ресторантьорство, покупка на стоки или други вещи с цел да се препродават в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и певозни сделки, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, инфорационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всички други сделки, незабранени от закона.
+ търговия с нефтопродукти, горива и масла, търговия с хранителни стоки, ресторантьорство, покупка на стоки или други вещи с цел да се препродават в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и певозни сделки, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, инфорационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, счетоводни услуги, бродерия, шев и кройка, шивашки услуги и всички други сделки, незабранени от закона.

2012-03-29

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма