Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПАРИС НЕГОС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
116574478
Регистрация по ЗДДС
Да - BG116574478 от 2007-05-15 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
ПАРИС НЕГОС
Транслитерация
PARIS NEGOS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кубрат, ул. ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ, 20, вх. Б, ет. 5 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ СЪС СЕЛС... ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ТАКСИМЕТРОВИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА ФИРМИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, ЛИЗИНГ, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНА ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЙШЕ РИЗА СЮЛЕЙМАН (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АЙШЕ РИЗА СЮЛЕЙМАН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПАРИС НЕГОС ЕООД на латиница "PARIS NEGOS" с ЕИК/ПИК 116574478 е основана на 14 Януари 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Кубрат, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2007-05-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG116574478 на основание друго от ЗДДС

2009-01-14
Промяна предмет на дейност
- BHOC И ИЗHOC HA CTOKИ, BЪTPEШHA И BЪHШHA TЪPГOBИЯ, XOTEЛИEPCTBO И PECTOPAHTЬOPCTBO, ПOCPEДHИЧECKA ДEЙHOCT, KAKTO И BCЯKA ДPУГA HEЗAБPAHEHA OT ЗAKOHA ДEЙHOCT.
+ ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ТАКСИМЕТРОВИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА ФИРМИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, ЛИЗИНГ, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНА ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма