Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РАВАР-06 - ЕМИН ЕМИНОВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
116582165
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
РАВАР-06 - ЕМИН ЕМИНОВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Дянково, ул. ДЯНКО СТЕФАНОВ N, 22 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
ТЪРГОВИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА БЕЛЬО И ГОТОВИ ОБЛЕКЛА, КОМИСИОНЕРСТВО И ДИСТРИБУТОРСТВО, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ, ТРАНСПОРТНА ... ТЪРГОВИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА БЕЛЬО И ГОТОВИ ОБЛЕКЛА, КОМИСИОНЕРСТВО И ДИСТРИБУТОРСТВО, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА ТЕХНИЧЕСКИ СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ, КОМПЛЕКСНО ОБСЛУЖВАНЕ НА СГРАДИ, КОМБИНИРАНИ АДМИНИСТРАТИВНИ ОФИС ДЕЙНОСТИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Физически лица търговци
ЕМИН АХМЕДОВ ЕМИНОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РАВАР-06 - ЕМИН ЕМИНОВ ЕТ с ЕИК/ПИК 116582165 е основана на 12 Юли 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в с. Дянково.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2016-02-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Дянково, ул. ДЯНКО СТЕФАНОВ, 22
+ БЪЛГАРИЯ, с. Дянково, ул. ДЯНКО СТЕФАНОВ N, 22
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА БЕЛЬО И ГОТОВИ ОБЛЕКЛА, КОМИСИОНЕРСТВО И ДИСТРИБУТОРСТВО И ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО.
+ ТЪРГОВИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА БЕЛЬО И ГОТОВИ ОБЛЕКЛА, КОМИСИОНЕРСТВО И ДИСТРИБУТОРСТВО, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА ТЕХНИЧЕСКИ СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ, КОМПЛЕКСНО ОБСЛУЖВАНЕ НА СГРАДИ, КОМБИНИРАНИ АДМИНИСТРАТИВНИ ОФИС ДЕЙНОСТИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма