Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕЛИВЪРИ-ХОЛИДЕЙ РАЗГРАД ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
116586690
Регистрация по ЗДДС
Да - BG116586690 от 2007-04-05
Дата на регистрация
March 17, 2010 16:39
Наименование
ДЕЛИВЪРИ-ХОЛИДЕЙ РАЗГРАД
Транслитерация
DELIVARY - HOLIDEY RAZGRAD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, бл. 1, вх. Д Виж на картата
Има 74 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
ПРОИЗВОДСТВО И ПОКУПКА НА ПРОМИШЛЕНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; РЕКЛАМ... ПРОИЗВОДСТВО И ПОКУПКА НА ПРОМИШЛЕНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; РЕКЛАМНА, ИМПРЕСАРСКА, ИНФОРМАЦИОННА И ПРОГРАМНА ДЕЙНОСТИ; ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ДРУЖЕСТВОТО МОЖЕ ДА ИЗВЪРШВА И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ИЗРИЧНО ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИЛИЯ ПЕТРОВ МИНКОВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: "ДЕЛИВЪРИ" ООД 2500 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
Съдружник: ЮЛИЯН МАТЕВ НЕДЕЛЧЕВ 2500 лв - 50.00% дял (свързан с 13 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИЛИЯ ПЕТРОВ МИНКОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕЛИВЪРИ-ХОЛИДЕЙ РАЗГРАД ЕООД на латиница "DELIVARY - HOLIDEY RAZGRAD" с ЕИК/ПИК 116586690 е основана на 17 Март 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Разград, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2010-03-17
Регистрация на фирмата

2007-04-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG116586690

2010-03-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ул. МАРИЦА, 13, вх. Г, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, бл. 1, вх. Д
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ПОСРЕДНИЧЕСКИ И КОМИСИОНЕРСКИ УСЛУГИ, СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ИЗГОТВЯНЕ И ЗАЩИТА НА БИЗНЕСПРОЕКТИ И БИЗНЕСПЛАНОВЕ, ПЪТНИЧЕСКИ И ТОВАРНИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТЪРГОВИЯ С ДВИЖИМИ И НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ВСИЧКИ ДРУГИ ТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ ПРОИЗВОДСТВО И ПОКУПКА НА ПРОМИШЛЕНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; РЕКЛАМНА, ИМПРЕСАРСКА, ИНФОРМАЦИОННА И ПРОГРАМНА ДЕЙНОСТИ; ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ДРУЖЕСТВОТО МОЖЕ ДА ИЗВЪРШВА И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ИЗРИЧНО ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма