Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ШИК-ШИК.ТЕКС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
116587148
Регистрация по ЗДДС
Да - BG116587148 от 2007-05-08 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ШИК-ШИК.ТЕКС
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Самоков, бл. 25, вх. В, ет. 1 Виж на картата
Има 21 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; КОМИСИОННИ... ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; КОМИСИОННИ СДЕЛКИ, ХОТЕЛИЕРСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ , ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОМАС ХЕГЕЛ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
А.Т.Е.Л.К. ( с транскрипция А.Т.Е.Л.К. Бетайлингунгс унд Фервалтунгс ЕООД) (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ШИК-ШИК.ТЕКС ЕООД с ЕИК/ПИК 116587148 е основана на 9 Октомври 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Самоков, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2007-05-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG116587148 на основание друго от ЗДДС

2009-01-30
Промяна едноличен собственик на капитала

2009-03-19
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, РЕЕКСПОРТ, ВНОС, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ПРОИЗВОДСТВО И ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА, СЪХРАНЕНИЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И ПРЕДМЕТИ НА БИТА, АВТОМОБИЛНИ РЕЗЕВНИ ЧАСТИ, ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, ОРГАЗИРАНЕ НА ЕКСКУРЗИИ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, МНОГОСТРАННИ И ОБВЪРЗВАЩИ СДЕЛКИ, ЛИЗИНГ, МАРКЕТИНГ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, НОУ - ХАУ, ИНВЕСТИЦИОННА ДЕЙНОСТ, РЕНТА -КАР, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ.
+ ВЪТРЕШНО- И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ. РЕЕКСПОРТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ПРОИЗВОДСТВО И ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА, СЪХРАНЕНИЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И ПРЕДМЕТИ НА БИТА, АВТОМОБИЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ, ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЕКСКУРЗИИ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, МНОГОСТРАННИ И ОБВЪРЗВАЩИ СДЕЛКИ, ЛИЗИНГ, МАРКЕТИНГ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, СДЕЛКИ С НОУ - ХАУ, ИНВЕСТИЦИОННА ДЕЙНОСТ, РЕНТ-А-КАР, ВНОС НА ДРЕХИ И АРТИКУЛИ ОТ ВТОРА УПОТРЕБА, ОБРАБОТКА, СОРТИРАНЕ, БАЛИРАНЕ, ПАКЕТИРАНЕ И ИЗНОС НА ТАКИВА ДРУХИ И АРТИКУЛИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

2010-08-23

2012-03-26
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНО- И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ. РЕЕКСПОРТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ПРОИЗВОДСТВО И ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА, СЪХРАНЕНИЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И ПРЕДМЕТИ НА БИТА, АВТОМОБИЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ, ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЕКСКУРЗИИ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, МНОГОСТРАННИ И ОБВЪРЗВАЩИ СДЕЛКИ, ЛИЗИНГ, МАРКЕТИНГ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, СДЕЛКИ С НОУ - ХАУ, ИНВЕСТИЦИОННА ДЕЙНОСТ, РЕНТ-А-КАР, ВНОС НА ДРЕХИ И АРТИКУЛИ ОТ ВТОРА УПОТРЕБА, ОБРАБОТКА, СОРТИРАНЕ, БАЛИРАНЕ, ПАКЕТИРАНЕ И ИЗНОС НА ТАКИВА ДРУХИ И АРТИКУЛИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; КОМИСИОННИ СДЕЛКИ, ХОТЕЛИЕРСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ , ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА.

2012-11-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, Ж.П. ГАРА, БИВШ АГРОГОС
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Самоков, бл. 25, вх. В, ет. 1

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма