Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЦЕНТЪР ЗА КОЖНО-ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ Д-Р ВЛ. ГОРАНОВ-РУСЕ ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
117525904
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 7, 2008 10:47
Наименование
ЦЕНТЪР ЗА КОЖНО-ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ Д-Р ВЛ. ГОРАНОВ-РУСЕ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.НЕЗАВИСИМОСТ, 2Г Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ЛИЦА С ОСТРИ И ХРОНИЧНИ ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ; ПЕРИОДИЧНО НАБЛЮДЕНИЕ НА ЛИЦА С КОЖНИ И ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЖИВОТОЗАСТРАШАВАЩИ БУЛОЗНИ ... ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ЛИЦА С ОСТРИ И ХРОНИЧНИ ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ; ПЕРИОДИЧНО НАБЛЮДЕНИЕ НА ЛИЦА С КОЖНИ И ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЖИВОТОЗАСТРАШАВАЩИ БУЛОЗНИ ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ /ФОРМИ НА ПЕМФИГУС/; ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ И ПРОФИЛАКТИКА НА ЛИЦА СЪС СЕКСУАЛНО ПРЕДАВАНИ ИНФЕКЦИИ; ПЕРИОДИЧНО ИЗГОТВЯНЕ НА АНАЛИЗ НА ЕПИДЕМИОЛОГИЧНИТЕ ПОКАЗАТЕЛИ ЗА СЕКСУАЛНО ПРЕДАВАНИТЕ ИНФЕКЦИИ И ОЦЕНКА НА КАЧЕСТВОТО И ЕФЕКТИВНОСТТА НА ПРОВЕЖДАНИТЕ ДИАГНОСТИЧНИ, ЛЕЧЕБНИ, ПРОФИЛАКТИЧНИ И РЕХАБИЛИТАЦИОННИ ДЕЙНОСТИ; ЕКСПЕРТНА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА СЕКСУАЛНОТО ЗДРАВЕ И НА КОЖНО-ВЕНЕРИЧЕСКИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ; ПРОМОЦИЯ, ПРЕВЕНЦИЯ И ПОДОБРЯВАНЕ НА СЕКСУАЛНОТО ЗДРАВЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И НА КОЖНО-ВЕНЕРИЧЕСКИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ; ИНФОРМИРАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОСТТА ПО ПРОБЛЕМИТЕ НА СЕКСУАЛНОТО ЗДРАВЕ И НА КОЖНО-ВЕНЕРИЧЕСКИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ; НАУЧНОИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА СЕКСУАЛНОТО ЗДРАВЕ И НА КОЖНО-ВЕНЕРИЧЕСКИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛИЛИЯ НИКОЛАЕВА ГРОЗЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ОБЩИНА РУСЕ (свързан с 24 фирми)
Капитал размер
53,972 лева (53,972 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЦЕНТЪР ЗА КОЖНО-ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ Д-Р ВЛ. ГОРАНОВ-РУСЕ ЕООД с ЕИК/ПИК 117525904 е основана на 7 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ОБЛАСТЕН ДИСПАНСЕР ЗА КОЖНО-ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ Д-Р ВЛ.ГОРАНОВ СЪС СТАЦИОНАР-РУСЕ", но на 16 Септември 2010 година то бива сменено на сегашното "ЦЕНТЪР ЗА КОЖНО-ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ Д-Р ВЛ. ГОРАНОВ-РУСЕ". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 53,972 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - August 1, 2014 10:01
Годишен финансов отчет - August 1, 2014 10:01
Годишен финансов отчет - December 27, 2013 17:05
Годишен финансов отчет - December 27, 2013 17:05
Годишен финансов отчет - August 3, 2012 09:40
Годишен финансов отчет - October 14, 2011 13:56
Годишен финансов отчет - July 26, 2010 17:08
Годишен финансов отчет - July 27, 2009 13:56
Годишен финансов отчет - August 7, 2008 09:37
Годишен финансов отчет - August 7, 2008 09:37

Хронология

2008-06-07
Регистрация на фирмата

2010-09-16
Промяна наименование
Името се сменя от ОБЛАСТЕН ДИСПАНСЕР ЗА КОЖНО-ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ Д-Р ВЛ.ГОРАНОВ СЪС СТАЦИОНАР-РУСЕ на ЦЕНТЪР ЗА КОЖНО-ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ Д-Р ВЛ. ГОРАНОВ-РУСЕ
Промяна предмет на дейност
- AKTИBHO ИЗДИPBAHE, ДИAГHOCTИЦИPAHE, ЛEЧEHИE, ПEPИOДИЧHO HAБЛЮДEHИE И PEXAБИЛИTAЦИЯ HA БOЛHИ C KOЖHИ И BEHEPИЧECKИ ЗAБOЛЯBAHИЯ.
+ ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ЛИЦА С ОСТРИ И ХРОНИЧНИ ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ; ПЕРИОДИЧНО НАБЛЮДЕНИЕ НА ЛИЦА С КОЖНИ И ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЖИВОТОЗАСТРАШАВАЩИ БУЛОЗНИ ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ /ФОРМИ НА ПЕМФИГУС/; ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ И ПРОФИЛАКТИКА НА ЛИЦА СЪС СЕКСУАЛНО ПРЕДАВАНИ ИНФЕКЦИИ; ПЕРИОДИЧНО ИЗГОТВЯНЕ НА АНАЛИЗ НА ЕПИДЕМИОЛОГИЧНИТЕ ПОКАЗАТЕЛИ ЗА СЕКСУАЛНО ПРЕДАВАНИТЕ ИНФЕКЦИИ И ОЦЕНКА НА КАЧЕСТВОТО И ЕФЕКТИВНОСТТА НА ПРОВЕЖДАНИТЕ ДИАГНОСТИЧНИ, ЛЕЧЕБНИ, ПРОФИЛАКТИЧНИ И РЕХАБИЛИТАЦИОННИ ДЕЙНОСТИ; ЕКСПЕРТНА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА СЕКСУАЛНОТО ЗДРАВЕ И НА КОЖНО-ВЕНЕРИЧЕСКИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ; ПРОМОЦИЯ, ПРЕВЕНЦИЯ И ПОДОБРЯВАНЕ НА СЕКСУАЛНОТО ЗДРАВЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И НА КОЖНО-ВЕНЕРИЧЕСКИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ; ИНФОРМИРАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОСТТА ПО ПРОБЛЕМИТЕ НА СЕКСУАЛНОТО ЗДРАВЕ И НА КОЖНО-ВЕНЕРИЧЕСКИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ; НАУЧНОИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА СЕКСУАЛНОТО ЗДРАВЕ И НА КОЖНО-ВЕНЕРИЧЕСКИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма