Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БНБ КОНСУЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
117528252
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
БНБ КОНСУЛТ
Транслитерация
BNB CONSULT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, ул.Тенев Баир, 9 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство и търговия със стоки и услуги, производство и търговия със селскостопански стоки, откриване на заведения за обществено хранене и търговия, на магазини за хранителни и промишлени ст... Производство и търговия със стоки и услуги, производство и търговия със селскостопански стоки, откриване на заведения за обществено хранене и търговия, на магазини за хранителни и промишлени стоки, търговско представителство и посредничество, външнотърговска дейност, внос и износ, комисионна, складова, превозна и таксиметрова дейности, предприемачество, извършване на строителство, на строителни, монтажни и ремонтни услуги, придобиване и управление на дялови участия, консултации на дружества относно капиталовата им структура, промишлена стратегия и свързани с това въпроси, както и консултантски услуги и услуги относно преобразуване на дружества и сделки по придобиване на предприятия, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, както и всяка друга дейност, незабранена от Търговския закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОЖИН ИЛИЕВ БОЖИНОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТРИСТАН ЕКСПОРТ Л.Л.С. (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БНБ КОНСУЛТ ЕООД на латиница "BNB CONSULT" с ЕИК/ПИК 117528252 е основана на 5 Март 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МЕГАТРОН ИНС", но на 9 Юни 2011 година то бива сменено на сегашното "БНБ КОНСУЛТ". Седалището на компанията се намира в гр. Банкя, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2009-07-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Връбница, бул.СЛИВНИЦА, 429
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, бул.СЛИВНИЦА, 429
Промяна едноличен собственик на капитала

2011-06-09
Промяна наименование
Името се сменя от МЕГАТРОН ИНС на БНБ КОНСУЛТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, бул.СЛИВНИЦА, 429
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, ул. Тенев баир, 9

2011-07-26
Промяна едноличен собственик на капитала

2011-08-16
Промяна едноличен собственик на капитала

2011-09-01

2012-10-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, ул. Тенев баир, 9
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. СТАРА ЗАГОРА, 17А

2013-10-31
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. СТАРА ЗАГОРА, 17А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, ул.Тенев Баир, 9
Промяна предмет на дейност
- ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBИЯ CЪC CTOKИ И УCЛУГИ, ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBИЯ CЪC CEЛCKOCTOПAHCKИ CTOKИ, OTKPИBAHE HA ЗABEДEHИЯ ЗA OБЩECTBEHO XPAHEHE И TЪPГOBИЯ, HA MAГAЗИHИ ЗA XPAHИTEЛHИ И ПPOMИШЛEHИ CTOKИ, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO, BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT, BHOC И ИЗHOC, KOMИCИOHHA, CKЛAДOBA, ЛИЗИHГOBA, ПPEBOЗHA И TAKCИMETPOBA ДEЙHOCTИ, ПPEДПPИEMAЧECTBO, ИЗBЪPШBAHE HA CTPOИTEЛCTBO, HA CTPOИTEЛHИ, MOHTAЖHИ И PEMOHTHИ УCЛУГИ.
+ Производство и търговия със стоки и услуги, производство и търговия със селскостопански стоки, откриване на заведения за обществено хранене и търговия, на магазини за хранителни и промишлени стоки, търговско представителство и посредничество, външнотърговска дейност, внос и износ, комисионна, складова, превозна и таксиметрова дейности, предприемачество, извършване на строителство, на строителни, монтажни и ремонтни услуги, придобиване и управление на дялови участия, консултации на дружества относно капиталовата им структура, промишлена стратегия и свързани с това въпроси, както и консултантски услуги и услуги относно преобразуване на дружества и сделки по придобиване на предприятия, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, както и всяка друга дейност, незабранена от Търговския закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма