Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАХАРИ МИТЕВ ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на June 5, 2020 12:26
ЕИК/ПИК
117547402
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2001 година
Наименование
ЗАХАРИ МИТЕВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.БАЙКАЛ, 17, бл. 22, вх. Б, ет. 2 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Проверка на средства за измерване; монтаж на водопроводни инсталации, водомери, ремонт на водомери; контрол по вик мрежи, инсталации и измервателни уреди; извършване на експертизи на средствата ... Проверка на средства за измерване; монтаж на водопроводни инсталации, водомери, ремонт на водомери; контрол по вик мрежи, инсталации и измервателни уреди; извършване на експертизи на средствата за измерване, съгл. Закона за измерванията; Отчитане на средства за измерване и контрол; ремонт и поддръжка на хладилни и климатични инсталации - битови и промишлени; ел. услуги; ремонт на покриви и изолации; ремонт на автомобили и кари; транспортни услуги; търговия на дребно и едро с хранителни и нехранителни стоки; и всички останали, разрешени, но неупоменати. Проверка на средства за измерване, които подлежат на метрологичен контрол; Безразрушителен контрол електроискрова деректоскопия на качеството на изолация на метални повърхности против корозия; Разрушителен и безразрушителен контрол на тръби, , резервоари, всички съдове работещи под налягане; Хидравлично изпитване /контрол/ на якост на парни котли, паров генератор, тръби, арматура, резервоари, метални съдове и ресивер /за пара, амоняк и въздух/; пневматично изпитване /контрол за плътност/метални и неметални / съдове; проверка /контрол/ за функционалност на газ-сигнализатор взривозащитен тип за метан, пропан бутан, хексан, амоняк, метанол; Проверка манометри, термометри и предпазен клапан; Безразрушителни методи за контрол на заваръчни шевове, капилярен /РТ/ магнитно прахов /МТ/ рег. №804, плътност ІІ-ро ниво специалист сертификат 808 в съответствие с БДС EN стандарти, ултразвукова дебелометрия ІІ-ро ниво специалист сертификат 794; ултразвуков контрол на влакови релси; Ултразвуков контрол на съдове под налягане в спирачният механизъм на влаковете – всички видове вагони; Ултразвуков контрол – характеризиране на индикациите в заваръчните шевове; Ултразвуков контрол на електрически стълбове, високо и ниско напрежение. Безразрушителни методи и контрол на заваръчни шевове на корабни съдове, понтони, стълби, тръбопроводи. Проверка на манометри в корабната промишленост. Дейности за които се изисква лиценз, разрешително или сертификат ще се упражняват след издаването им. прочети още скрии
Физически лица търговци
ЗАХАРИ РАДИОНОВ МИТЕВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАХАРИ МИТЕВ ЕТ с ЕИК/ПИК 117547402 е основана на 19 Февруари 2011 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Русе.

Хронология

2001
Регистрация на фирмата

2013-02-11
Промяна предмет на дейност
- ПРОВЕРКА НА СРЕДСТВА ЗА ИЗМЕРВАНЕ; МОНТАЖ НА ВОДОПРОВОДНИ ИНСТАЛАЦИИ, ВОДОМЕРИ, РЕМОНТ НА ВОДОМЕРИ; КОНТРОЛ ПО ВИК МРЕЖИ, ИНСТАЛАЦИИ И ИЗМЕРВАТЕНИ УРЕДИ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ЕКСПЕРТИЗИ НА СРЕДСТВАТА ЗА ИЗМЕРВАНЕ, СЪГЛ.ЗИ; ОТЧИТАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ИЗМЕРВАНЕ И КОНТРОЛ; РЕМОНТ И ПОДДРЪЖКА НА ХЛАДИЛНИ И КЛИМАТИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ -БИТОВИ И ПРОМИШЛЕНИ; ЕЛ. УСЛУГИ; РЕМОНТ НА ПОКРИВИ И ИЗОЛАЦИИ; РЕМОНТ НА АВТОМОБИЛИ И КАРИ; ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ; ПЕДАГОГИЧЕСКИ УСЛУГИ - ПОЧАСОВО ГЛЕДАНЕ НА ДЕТЕ; ПОДГОТОВКА НА ДЕЦА ЗА 1 -ВИ КЛАС; ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО И ЕДРО С ХРАНИТЕЛНИ И НЕХРАНИТЕЛНИ СТОКИ; СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ; И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, РАЗРЕШЕНИ НО НЕУПОМЕНАТИ.
+ Проверка на средства за измерване; монтаж на водопроводни инсталации, водомери, ремонт на водомери; контрол по вик мрежи, инсталации и измервателни уреди; извършване на експертизи на средствата за измерване, съгл. Закона за измерванията; Отчитане на средства за измерване и контрол; ремонт и поддръжка на хладилни и климатични инсталации - битови и промишлени; ел. услуги; ремонт на покриви и изолации; ремонт на автомобили и кари; транспортни услуги; търговия на дребно и едро с хранителни и нехранителни стоки; и всички останали, разрешени, но неупоменати. Проверка на средства за измерване, които подлежат на метрологичен контрол; Безразрушителен контрол електроискрова деректоскопия на качеството на изолация на метални повърхности против корозия; Разрушителен и безразрушителен контрол на тръби, , резервоари, всички съдове работещи под налягане; Хидравлично изпитване /контрол/ на якост на парни котли, паров генератор, тръби, арматура, резервоари, метални съдове и ресивер /за пара, амоняк и въздух/; пневматично изпитване /контрол за плътност/метални и неметални / съдове; проверка /контрол/ за функционалност на газ-сигнализатор взривозащитен тип за метан, пропан бутан, хексан, амоняк, метанол; Проверка манометри, термометри и предпазен клапан; Безразрушителни методи за контрол на заваръчни шевове, капилярен /РТ/ магнитно прахов /МТ/ рег. №804, плътност ІІ-ро ниво специалист сертификат 808 в съответствие с БДС EN стандарти, ултразвукова дебелометрия ІІ-ро ниво специалист сертификат 794; ултразвуков контрол на влакови релси; Ултразвуков контрол на съдове под налягане в спирачният механизъм на влаковете – всички видове вагони; Ултразвуков контрол – характеризиране на индикациите в заваръчните шевове; Ултразвуков контрол на електрически стълбове, високо и ниско напрежение. Безразрушителни методи и контрол на заваръчни шевове на корабни съдове, понтони, стълби, тръбопроводи. Проверка на манометри в корабната промишленост. Дейности за които се изисква лиценз, разрешително или сертификат ще се упражняват след издаването им.

2020-06-05
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма