Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Аналогия ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
117606128
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
Аналогия
Транслитерация
Analogia Ltd.
Оборот
1,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Цар Калоян, 1А, вх. 1, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Продажба на хранителни и нехранителни продукти и хранителни добавки на едро и дребно, консултантска дейност в сферата на профилактика и промоция на здравето, приложение на природни методи за съхра... Продажба на хранителни и нехранителни продукти и хранителни добавки на едро и дребно, консултантска дейност в сферата на профилактика и промоция на здравето, приложение на природни методи за съхраняване и възстановяване на здравето. Нутриционизъм и консултации в тази сфера, както и такива за здравословно хранене, изработване на диетични режими и консултации по енергийна психология. Производство и продажба на всякакви стоки собствено производство, покупко-продажба на стоки и вещи с цел препродажба в първоначален или преработен вид, внос, износ, реекспорт, търговия, отдаване под наем, комисионна, външнотърговска дейност, търговия с промишлени стоки, с хранителни стоки, предприемачество, както и всяка друга незабранена от закона дейност, за която не се изисква лиценз или друго разрешително, а при изискване на такова, след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОРЯНА ВАЛЕНТИНОВА ТОМОВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: БОЯНКА ИВАНОВА ГЕОРГИЕВА 2,500.00 лв - 100.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СТОЙКО ДИМИТРОВ ГЕОРГИЕВ 2,500.00 лв - 100.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
БОРЯНА ВАЛЕНТИНОВА ТОМОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,500 лева (2,500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 1,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Аналогия ЕООД на латиница "Analogia Ltd." с ЕИК/ПИК 117606128 е основана на 19 Декември 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КЛУБ ПОЛИГЛОТ-ЦЕНТЪР ЗА ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ", но на 26 Юли 2016 година то бива сменено на сегашното "Аналогия". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 2,500 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2015-05-25
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2016-07-26
Промяна наименование
Името се сменя от КЛУБ ПОЛИГЛОТ-ЦЕНТЪР ЗА ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ на Аналогия
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.ЛЮЛЕ БУРГАС, 2, бл. ЛОВЕЦ, вх. Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Цар Калоян, 1А, вх. 1, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОВЕЖДАНЕ НА КУРСОВЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ ПО ЧУЖДИ ЕЗИЦИ, ПРОВЕЖДАНЕ НА ИЗПИТИ ЗА ЗАВЪРШЕНО НИВО НА ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ, ИЗДАВАНЕ НА СЕРТИФИКАТИ ЗА СТЕПЕН НА ЕЗИКОВА ПОДГОТОВКА, ПЕДАГОГИЧЕСКИ УСЛУГИ, ПРЕВОДАЧЕСКИ УСЛУГИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА ИЗВЪНКЛАСНО ОБУЧЕНИЕ-ЗАНИМАЛНЯ. КАКТО И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ.
+ Продажба на хранителни и нехранителни продукти и хранителни добавки на едро и дребно, консултантска дейност в сферата на профилактика и промоция на здравето, приложение на природни методи за съхраняване и възстановяване на здравето. Нутриционизъм и консултации в тази сфера, както и такива за здравословно хранене, изработване на диетични режими и консултации по енергийна психология. Производство и продажба на всякакви стоки собствено производство, покупко-продажба на стоки и вещи с цел препродажба в първоначален или преработен вид, внос, износ, реекспорт,търговия, отдаване под наем, комисионна, външнотърговска дейност, търговия с промишлени стоки, с хранителни стоки, предприемачество, както и всяка друга незабранена от закона дейност, за която не се изисква лиценз или друго разрешително, а при изискване на такова, след получаването му.

2019-07-26
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма