Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛЕСПЕЙД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
117616084
Регистрация по ЗДДС
Да - BG117616084 от 2006-10-26 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
ЛЕСПЕЙД
Транслитерация
LessPaid
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.Цар Калоян, 2, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Отдаване под наем на всякакъв вид пътни превозни средства, както и на строителна техника и всякакъв вид специализирана техника; Доставка и продажба на ИНТЕРНЕТ, изграждане и експлоатация на компют... Отдаване под наем на всякакъв вид пътни превозни средства, както и на строителна техника и всякакъв вид специализирана техника; Доставка и продажба на ИНТЕРНЕТ, изграждане и експлоатация на компютърни мрежи и зали, структурно окабеляване, търговска дейност в страната и чужбина, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество, складови, лицензионни и лизингови сделки, хотелиерски и туристически услуги, комисионна дейност, търговия с недвижими имоти и всякаква друга дейност, незабранена от нормативните актове на РБългария. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПАВЕЛ ИЛИЕВ КАШОВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПАВЕЛ ИЛИЕВ КАШОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛЕСПЕЙД ЕООД на латиница "LessPaid" с ЕИК/ПИК 117616084 е основана на 13 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТОПНЕТ", но на 8 Септември 2021 година то бива сменено на сегашното "ЛЕСПЕЙД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2006-10-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG117616084 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-06-13
Промяна наименование
Името се сменя от ТОПНЕТ на ГРАНД КОНТРОЛ

2021-09-08
Промяна наименование
Името се сменя от ГРАНД КОНТРОЛ на ЛЕСПЕЙД
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ, 10
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.Цар Калоян, 2, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- ДOCTABKA И ПPOДAЖБA HA ИHTEPHET, ИЗГPAЖДAHE И EKCПЛOATAЦИЯ HA KOMПЮTЪPHИ MPEЖИ И ЗAЛИ, CTPУKTУPHO OKAБEЛЯBAHE, TЪPГOBCKA ДEЙHOCT B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, BHOC И ИЗHOC HA CTOKИ, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO, CKЛAДOBИ, ЛИЦEHЗИOHHИ И ЛИЗИHГOBИ CДEЛKИ, XOTEЛИEPCKИ И TУPИCTИЧECKИ УCЛУГИ, KOMИCИOHHA ДEЙHOCT, TЪPГOBИЯ C HEДBИЖИMИ ИMOTИ И BCЯKAKBA ДPУГA ДEЙHOCT, HEЗAБPAHEHA OT HOPMATИBHИTE AKTOBE HA PEПУБЛИKA БЪЛГAPИЯ.
+ Отдаване под наем на всякакъв вид пътни превозни средства, както и на строителна техника и всякакъв вид специализирана техника; Доставка и продажба на ИНТЕРНЕТ, изграждане и експлоатация на компютърни мрежи и зали, структурно окабеляване, търговска дейност в страната и чужбина, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество, складови, лицензионни и лизингови сделки, хотелиерски и туристически услуги, комисионна дейност, търговия с недвижими имоти и всякаква друга дейност, незабранена от нормативните актове на РБългария.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма