Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АРХИМКОНСУЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
117632315
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
АРХИМКОНСУЛТ
Транслитерация
ARHIMCONSULT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Червена вода, ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, 19 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство, преработка и търговия с всякакъв вид продукти, вътрешна и външнотърговска дейност, бартерни, реекспортни и други специфични външнотърговски сделки; търговия и покупки на стоки с ... Производство, преработка и търговия с всякакъв вид продукти, вътрешна и външнотърговска дейност, бартерни, реекспортни и други специфични външнотърговски сделки; търговия и покупки на стоки с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество; консултантски услуги за бизнес и проектиране; комисионна дейност; научно-развойна, изследователска и внедрителска дейност, маркетингова и рекламна дейност; сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РОРИ - ИРИНА ВЛАД (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНТЪНИ ДЖОН ГРЕГЪРИ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АДРИАН ПОЛ РЕЙНБЪРД 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
РОРИ - ИРИНА ВЛАД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АРХИМКОНСУЛТ ЕООД на латиница "ARHIMCONSULT" с ЕИК/ПИК 117632315 е основана на 18 Юни 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КРАСТАВА ЖАБА", но на 2 Август 2010 година то бива сменено на сегашното "АРХИМКОНСУЛТ". Седалището на компанията се намира в с. Червена вода, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2010-08-02
Промяна наименование
Името се сменя от КРАСТАВА ЖАБА на АРХИМКОНСУЛТ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- TPAHCПOPTHИ УCЛУГИ, CПEДИTOPCKA ДEЙHOCT, ПPOИЗBOДCTBO, ПPEPAБOTKA И TЬPГOBИЯ CЬC CEЛCKOCTOПAHCKИ ПPOДУKTИ; ABTOCEPBИЗ И ПЬTHA ПOMOЩ; BЬTPEШHO И BЬHШHOTЬPГOBCKA ДEЙHOCT; БAPTEPHИ, PEEKCПOPTHИ И ДPУГИ CПEЦИФИЧHИ BЬHШHOTЬPГOBCKИ CДEЛKИ; TЬPГOBИЯ И ПOKУПKA HA CTOKИ C ЦEЛ ПPEПPOДAЖБATA ИM B ПЬPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД; ПOKУПKA, CTPOEЖ И OБЗABEЖДAHE HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ; TЬPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO HA MECTHИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA; KOMИCИOHHA И CПEДИЦИOHHA ДEЙHOCT; ЛИЗИHГOBИ CДEЛKИ; HAУЧHO - PAЗBOЙHA, ИЗCЛEДOBATEЛCKA И BHEДPИTEЛCKA ДEЙHOCT; MAPKETИHГOBA, PEKЛAMHA И ИHФOPMAЦИOHHA ДEЙHOCT; CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT; KAKTO И BCЯKA ДPУГA ДEЙHOCT, HEЗAБPAHEHA CЬC ЗAKOH ИЛИ ДPУГ HOPMATИBEH AKT.
+ Производство, преработка и търговия с всякакъв вид продукти, вътрешна и външнотърговска дейност, бартерни, реекспортни и други специфични външнотърговски сделки; търговия и покупки на стоки с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество; консултантски услуги за бизнес и проектиране; комисионна дейност; научно-развойна, изследователска и внедрителска дейност, маркетингова и рекламна дейност; сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

2012-03-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, 19
+ БЪЛГАРИЯ, с. Червена вода, ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, 19

2014-03-27

2018-10-06
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма