Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СИРИУС МАРИЙН СЪРВИСИС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
117667519
Регистрация по ЗДДС
Да - BG117667519 от 2006-08-23 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
СИРИУС МАРИЙН СЪРВИСИС
Транслитерация
SIRIUS MARINE SERVICES
Оборот
236,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
5 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Ганчо Карамаждраков, 6, бл. 107, вх. 7, ет. 3 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Мениджмънт, Консултантска дейност по стопанско, операционно, финансово и друго управление в морската и речната индустрии. Морски консултантски и други спомагателни дейности в морския транспорт. ... Мениджмънт, Консултантска дейност по стопанско, операционно, финансово и друго управление в морската и речната индустрии. Морски консултантски и други спомагателни дейности в морския транспорт. Агентска дейност и спедиция, логистика, брокераж, складови сделки; Обучение на морски лица и кадри. Управление на корабни екипажи; Посредническа дейност и наемане на работа на моряци под чужд флаг ( след получаване на съответен лиценз); Дейности и услуги съгласно Кодекса на търговското корабоплаване; Международен превоз на пътници и товари със собствен и наемен транспорт. Импорт, експорт и реекспорт на стоки и суровини. Посредничество и търговско представителство на физически и юридически лица в страната и чужбина. Лицензионни транзакции. Комисионни транзакции; Спедиторска дейност-организиране на вътрешна и международна превозна дейност; складова дейност, изразяваща се в покупка, наемане, експлоатация на складови обекти, както и отдаване под наем на такива обекти; строителство на складови и промишлени обекти на територията на страната и чужбина; външноикономическа дейност, маркетингова и лизингова дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, производство на разрешените от закона стоки с цел продажба на вътрешния и международния пазар, извършване на разрешените от закона услуги на български и чуждестранни физически и юридически лица; дистрибуция, външнотърговска дейност, изразяваща се в импорт, експорт, реекспорт, бартерни, комисионни и консигнационни сделки с всякакъв вид стоки разрешени от закона, внос и износ; покупко продажба на недвижими имоти, консултации с недвижими имоти, проектиране, строителство и ремонт, вътрешно и външно обзавеждане на обекти и сгради, както и всяка друга дейност разрешена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИАНА ПЕНЧЕВА ВОДЕНИЧАРОВА (свързан с 1 фирма)
Управител: СВИЛЕН ПЛАМЕНОВ ВОДЕНИЧАРОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СВИЛЕН ПЛАМЕНОВ ВОДЕНИЧАРОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 236,000 - -
2007 0 - -

Служители

Година
Служители
2021 5 150%
2007 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СИРИУС МАРИЙН СЪРВИСИС ЕООД на латиница "SIRIUS MARINE SERVICES" с ЕИК/ПИК 117667519 е основана на 14 Януари 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СЕВЪН СИЙЗ", но на 22 Юни 2023 година то бива сменено на сегашното "СИРИУС МАРИЙН СЪРВИСИС". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 236,000 лв.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2006-08-23
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG117667519 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2011-04-04

2021-11-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. ДУНАВ, 10, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Ганчо Карамаждраков, 6, бл. 107, вх. 7, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ - ОРГАНИЗИРАНЕ НА ВЪТРЕШНА И МЕЖДУНАРОДНА ПРЕВОЗНА ДЕЙНОСТ, СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ, ИЗРАЗЯВАЩА СЕ В ПОКУПКА, НАЕМАНЕ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА СКЛАДОВИ ОБЕКТИ, КАКТО И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ТАКИВА ОБЕКТИ, СТРОИТЕЛСТВО НА СКЛАДОВИ И ПРОМИШЛЕНИ ОБЕКТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, МАРКЕТИНГОВА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ПРОИЗВОДСТВО НА РАЗРЕШЕНИТЕ ОТ ЗАКОНА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА НА ВЪТРЕШНИЯ И МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАЗАР, ИЗВЪРШВАНЕ НА РАЗРЕШЕНИТЕ ОТ ЗАКОНА УСЛУГИ НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ДИСТРИБУЦИЯ, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ИЗРАЗЯВАЩА СЕ В ИМПОРТ, ЕКСПОРТ, РЕЕКСПОРТ, БАРТЕРНИ, КОМИСИОННИ И КОНСИГНАЦИОННИ СДЕЛКИ С ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, ВНОС И ИЗНОС, ПОКУПКО ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, КОНСУЛТАЦИИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ОБЕКТИ И СГРАДИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Мениджмънт, Консултантска дейност по стопанско, операционно, финансово и друго управление в морската и речната индустрии. Морски консултантски и други спомагателни дейности в морския транспорт. Агентска дейност и спедиция, логистика, брокераж, складови сделки; Обучение на морски лица и кадри. Управление на корабни екипажи; Посредническа дейност и наемане на работа на моряци под чужд флаг ( след получаване на съответен лиценз); Дейности и услуги съгласно Кодекса на търговското корабоплаване; Международен превоз на пътници и товари със собствен и наемен транспорт. Импорт, експорт и реекспорт на стоки и суровини. Посредничество и търговско представителство на физически и юридически лица в страната и чужбина. Лицензионни транзакции. Комисионни транзакции; Спедиторска дейност-организиране на вътрешна и международна превозна дейност; складова дейност, изразяваща се в покупка, наемане, експлоатация на складови обекти, както и отдаване под наем на такива обекти; строителство на складови и промишлени обекти на територията на страната и чужбина; външноикономическа дейност, маркетингова и лизингова дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, производство на разрешените от закона стоки с цел продажба на вътрешния и международния пазар, извършване на разрешените от закона услуги на български и чуждестранни физически и юридически лица; дистрибуция, външнотърговска дейност, изразяваща се в импорт, експорт, реекспорт, бартерни, комисионни и консигнационни сделки с всякакъв вид стоки разрешени от закона, внос и износ; покупко продажба на недвижими имоти, консултации с недвижими имоти, проектиране, строителство и ремонт, вътрешно и външно обзавеждане на обекти и сгради, както и всяка друга дейност разрешена от закона.

2023-06-22
Промяна наименование
Името се сменя от СЕВЪН СИЙЗ на СИРИУС МАРИЙН СЪРВИСИС

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма