Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БВТВ Инвест ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
117673059
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
БВТВ Инвест
Транслитерация
„BVTV Invest” LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.ТОДОР ИКОНОМОВ, 7, вх. 2, ет. 5 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Инвестиции и търговия с недвижими имоти; покупка или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, строителство и ремонтни дейности, външна и вътр... Инвестиции и търговия с недвижими имоти; покупка или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, строителство и ремонтни дейности, външна и вътрешна търговия, консултантски услуги, както и всички други дейности разрешени от закона. Дейностите, за които е необходимо предварително издаване на разрешение (лиценз) от съответен държавен или общински орган, ще бъдат извършвани след набавянето на тези необходими разрешения (лицензи). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕНИСЛАВ ВАЛЕНТИНОВ ВАСИЛЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВЕНИСЛАВ ВАЛЕНТИНОВ ВАСИЛЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БВТВ Инвест ЕООД на латиница "„BVTV Invest” LTD" с ЕИК/ПИК 117673059 е основана на 4 Февруари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВЕНИБИ", но на 27 Юли 2021 година то бива сменено на сегашното "БВТВ Инвест". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2021-07-27
Промяна наименование
Името се сменя от ВЕНИБИ на БВТВ Инвест
Промяна предмет на дейност
- СТРОИТЕЛСТВО, КОНСУЛТИНГ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, УПРАЖНЯВАЩИ СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ ПО ПРЕДВИДЕНИЯ ОТ БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО РЕД, НОУ - ХАУ, ДИСТРИБУТОРСКИ И КОМИСИОННИ УСЛУГИ, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА НА ТРЕТИ ЛИЦА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПРИ УСЛОВИЯТА НА ФИНАНСОВО ОБВЪРЗАН ЛИЗИНГ, ДИЛЪРСКИ И БРОКЕРСКИ УСЛУГИ, АВТОРЕМОНТНИ УСЛУГИ, РЕКЛАМНА И ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТОКИ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ПРЕРАБОТКА НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАСТИТЕЛНА И ЖИВОТИНСКА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ С ЦЕЛ РЕАЛИЗАЦИЯ НА ВЪТРЕШНИЯ И ВЪНШНИЯ ПАЗАР В ПЪРВИЧЕН И ПРЕРАБОТЕН ВИД.
+ Инвестиции и търговия с недвижими имоти; покупка или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, строителство и ремонтни дейности, външна и вътрешна търговия, консултантски услуги, както и всички други дейности разрешени от закона. Дейностите, за които е необходимо предварително издаване на разрешение (лиценз) от съответен държавен или общински орган, ще бъдат извършвани след набавянето на тези необходими разрешения (лицензи).

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма