Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НИБОВ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
117677787
Регистрация по ЗДДС
Да - BG117677787 от 2017-06-20 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
НИБОВ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.РОЖЕН, 3А Виж на картата
Предмет на дейност
Животновъдство, производство и търговия с живи животни, животинска продукция, мляко; производство, преработка, изкупуване и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински... Животновъдство, производство и търговия с живи животни, животинска продукция, мляко; производство, преработка, изкупуване и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произход; услуги със селскостопанска техника; транспорт на селскостопанска продукция и животни; производство на стоки с цел продажба; търговия на едро и дребно с различни видове стоки в страната и чужбина, както и всяка друга дейност незабранена със закон, като дейностите ще се извършват при спазване на всички нормативни изсквания и получаване на необходимите регистрации и разрешителни. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ЛЮБОМИРОВ ШЕЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ ЛЮБОМИРОВ ШЕЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НИБОВ ЕООД с ЕИК/ПИК 117677787 е основана на 20 Октомври 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИННА-КОМЕРС", но на 8 Юни 2017 година то бива сменено на сегашното "НИБОВ". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2017-06-08
Промяна наименование
Името се сменя от ИННА-КОМЕРС на НИБОВ
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- РАЗКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ПИТЕЙНИ ЗАВЕДЕНИЯ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ; РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ПРОМИШЛЕНИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; РЕКЛАМНИ УСЛУГИ; ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА, ИЗКУПУВАНЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ ОТ РАСТИТЕЛЕН И ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД, СТРОИТЕЛСТВО, СТРОИТЕЛНО - РЕМОНТНИ РАБОТИ; АВТОРЕМОНТНА ДЕЙНОСТ; ШИВАШКИ УСЛУГИ; КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Животновъдство, производство и търговия с живи животни, животинска продукция, мляко; производство, преработка, изкупуване и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произход; услуги със селскостопанска техника; транспорт на селскостопанска продукция и животни; производство на стоки с цел продажба; търговия на едро и дребно с различни видове стоки в страната и чужбина, както и всяка друга дейност незабранена със закон, като дейностите ще се извършват при спазване на всички нормативни изсквания и получаване на необходимите регистрации и разрешителни.

2017-06-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG117677787 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма