Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Всестранна кооперация "Земеделец" Кооперация

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
119034380
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
Всестранна кооперация "Земеделец"
Оборот
8,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Кооперация (Кооперация)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Пет могили Виж на картата
Има 24 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия с хранителни и нехранителни стоки, обществено хранене, хотелиерство, туризъм, собствено производство и изкупуване на промишлена и селскостопанска продукция, покупко-продажба на дивораст... Търговия с хранителни и нехранителни стоки, обществено хранене, хотелиерство, туризъм, собствено производство и изкупуване на промишлена и селскостопанска продукция, покупко-продажба на диворастящи билки, гъби и плодове, спестовно-кредитна дейност и други стопански дейности, с изключение на забранените от закона, указ или акт на министерския съвет, считано от регистрацията на кооперацията. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 8,000 14.29% - -
2020 7,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Всестранна кооперация "Земеделец" Кооперация с ЕИК/ПИК 119034380 е основана на 11 Ноември 2009 година с правна форма "Кооперация" или на кратко "Кооперация". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВСЕСТРАННА КООПЕРАЦИЯ "ЗЕМЕДЕЛЕЦ"", но на 18 Април 2019 година то бива сменено на сегашното "Всестранна кооперация "Земеделец"". Седалището на компанията се намира в с. Пет могили.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 8,000 лв.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

2019-04-18
Промяна наименование
Името се сменя от ВСЕСТРАННА КООПЕРАЦИЯ "ЗЕМЕДЕЛЕЦ" на Всестранна кооперация "Земеделец"
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Пет могили
+ БЪЛГАРИЯ, с. Пет могили
Промяна предмет на дейност
- TЪPГOBИЯ C XPAHИTEЛHИ И HEXPAHИTEЛHИ CTOKИ, OБЩECTBEHO XPAHEHE, XOTEЛИEPCTBO, TУPИЗЪM, COБCTBEHO ПPOИЗBOДCTBO И ИЗKУПУBAHE HA ПPOMИШЛEHA И CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ, ПOKУПKO-ПPOДAЖБA HA ДИBOPACTЯЩИ БИЛKИ, ГЪБИ И ПЛOДOBE, CПECTOBHO-KPEДИTHA ДEЙHOCT И ДPУГИ CTOПAHCKИ ДEЙHOCTИ, C ИЗKЛЮЧEHИE HA ЗAБPAHEHИTE OT ЗAKOH, УKAЗ ИЛИ AKT HA MИHИCTEPCKИЯ CЪBET, CЧИTAHO OT PEГИCTPИPAHETO HA KOOПEPAЦИЯTA.
+ Търговия с хранителни и нехранителни стоки,обществено хранене, хотелиерство,туризъм,собствено производство и изкупуване на промишлена и селскостопанска продукция,покупко-продажба на диворастящи билки,гъби и плодове,спестовно-кредитна дейност и други стопански дейности,с изключение на забранените от закона,указ или акт на министерския съвет,считано от регистрацията на кооперацията.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма