Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТОРНАДО - БРАНИМИР КОЛАРОВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
119052250
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1997 година
Наименование
ТОРНАДО - БРАНИМИР КОЛАРОВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, бл. 27, вх. Б Виж на картата
Има 135 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Монтаж и поддръжка на сигнално-охранителни системи и уредби, производство, изкупуване и преработка с цел търговия на стоки и предмети в цялата страна, обществено хранене и хотелиерство, превоз... Монтаж и поддръжка на сигнално-охранителни системи и уредби, производство, изкупуване и преработка с цел търговия на стоки и предмети в цялата страна, обществено хранене и хотелиерство, превозни услуги на фирми и граждани в страната и чужбина, ателие за услуги, което води делата си по търговски начин, външнотърговска дейност, организиране на информационно-маркетингов център, извършване на посреднически услуги по заетостта, информиране и/или консултиране на търсещите работа лица и на работодателите, психологическо подпомагане на търсещите работа лица, насочване към подходящи програми и мерки за заетост и обучение, насочване към обучение за възрастни, насочване и подпомагане за започване на работа, включително в друго населено място или в други държави. прочети още скрии
Физически лица търговци
БРАНИМИР ТОДОРОВ КОЛАРОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТОРНАДО - БРАНИМИР КОЛАРОВ ЕТ с ЕИК/ПИК 119052250 е основана на 25 Август 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен.

Хронология

1997
Регистрация на фирмата

2008-08-25
Промяна предмет на дейност
- Монтаж и поддръжка на сигнално-охранителни системи и уредби, производство, изкупуване и преработка с цел търговия на стоки и предмети в цялата страна, обществено хранене и хотелиерство, превозни услуги на фирми и граждани в страната и чужбина, ателие за услуги, което води делата си по търговски начин, външнотърговска дейност.
+ Монтаж и поддръжка на сигнално-охранителни системи и уредби, производство, изкупуване и преработка с цел търговия на стоки и предмети в цялата страна, обществено хранене и хотелиерство, превозни услуги на фирми и граждани в страната и чужбина, ателие за услуги, което води делата си по търговски начин, външнотърговска дейност, организиране на информационно-маркетингов център, извършване на посреднически услуги по заетостта, информиране и/или консултиране на търсещите работа лица и на работодателите, психологическо подпомагане на търсещите работа лица, насочване към подходящи програми и мерки за заетост и обучение, насочване към обучение за възрастни, насочване и подпомагане за започване на работа, включително в друго населено място или в други държави.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма