Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РАДОСТ - ПЕТЪР МИТЕВ МИТЕВ ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на November 26, 2019 13:07
ЕИК/ПИК
119108724
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1995 година
Наименование
РАДОСТ - ПЕТЪР МИТЕВ МИТЕВ
Транслитерация
RADOST - PETAR MITEV MITEV Ltd.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, кв. КЛУЦОХОР, бл. 11, вх. A Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия на едро и дребно; внос и износ на стоки и услуга; производство, преработка и реализация на промишлена, селскостопанска, животинска продукция и стоки за бита, в стран... Вътрешна и външна търговия на едро и дребно; внос и износ на стоки и услуга; производство, преработка и реализация на промишлена, селскостопанска, животинска продукция и стоки за бита, в страната и чужбина; таксиметрови и транспортни услуги в страната и чужбина; фризьорски, бръснарски и козметични услуги; плетачество; откриване на търговски обекти и ресторанти; продажба на леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси, отдаване на същите под наем; транспорт в страната и чужбина; внос и износ на машини и съоръжения и отдавана на същите под наем; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, програмни, импресарски или други услуги, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем; Дизайн и изработка на интериор и екстериор на сгради; лизинг, както и всички други услуги и производства не забранени от закона. прочети още скрии
Физически лица търговци
ПЕТЪР МИТЕВ МИТЕВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РАДОСТ - ПЕТЪР МИТЕВ МИТЕВ ЕТ на латиница "RADOST - PETAR MITEV MITEV Ltd." с ЕИК/ПИК 119108724 е основана на 19 Януари 2012 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен.

Хронология

1995
Регистрация на фирмата

2013-01-09
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО - ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ С ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТОКИ, БЕЗ ЗАБРАНЕНИТЕ СЪС ЗАКОН, ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ. СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ. ПРЕВОЗНА ДЕЙНОСТ.
+ Вътрешна и външна търговия на едро и дребно; внос и износ на стоки и услуга; производство, преработка и реализация на промишлена, селскостопанска, животинска продукция и стоки за бита, в страната и чужбина; таксиметрови и транспортни услуги в страната и чужбина; фризьорски, бръснарски и козметични услуги; плетачество; откриване на търговски обекти и ресторанти; продажба на леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси, отдаване на същите под наем; транспорт в страната и чужбина; внос и износ на машини и съоръжения и отдавана на същите под наем; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, програмни, импресарски или други услуги, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем; Дизайн и изработка на интериор и екстериор на сгради; лизинг, както и всички други услуги и производства не забранени от закона.

2019-11-26
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма