Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕНИС-99 - РАДКА ДЕНЕВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
119111574
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1999 година
Наименование
ДЕНИС-99 - РАДКА ДЕНЕВА
Оборот
14,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2019 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Гергевец Виж на картата
Има 56 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
6920 - Счетоводни и одиторски дейности, данъчни консултации
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, вкл. и селскостопанска продукция, търговско представител... Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, вкл. и селскостопанска продукция, търговско представителство и посредничество, продажба, подръжка и сервиз на битова ел. техника, комисионна, спедиционна и превозна дейност, сделки с интелектуална собсгвеност, рекламни, информационни, програмни, импресарски и счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, лизингова дейност, както и друг вид търговска дейност в съответствие с особените разпоредби на търговското и гражданското законодателство в Република България. прочети още скрии
Физически лица търговци
РАДКА ЖЕЛЕВА ДЕНЕВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 14,000 16.67% - -
2020 12,000 20% - -
2019 10,000 0 -

Служители

Година
Служители
2019 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕНИС-99 - РАДКА ДЕНЕВА ЕТ с ЕИК/ПИК 119111574 е основана на 9 Септември 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в с. Гергевец.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 14,000 лв. което е с 17% повече от предходната 2020 година (12,000 лв.), а средният годишен ръст е 18%.

Хронология

1999
Регистрация на фирмата

2014-08-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Гергевец
+ БЪЛГАРИЯ, с. Гергевец
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, включително и селскостопанска продукция, търговско представителство и посредничество, продажба, поддръжка и сервиз на битова техника, комисионна, спедиционна и превозна дейност, сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни, програмни, импресарски и счетоводни услуги, лизингова дейност, както и друг вид търговска дейност в съответствие с особените разпоредби на търговското и гражданското законодателство в Република България.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, вкл. и селскостопанска продукция, търговско представителство и посредничество, продажба, подръжка и сервиз на битова ел. техника, комисионна, спедиционна и превозна дейност, сделки с интелектуална собсгвеност, рекламни, информационни, програмни, импресарски и счетоводни услуги,организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, лизингова дейност, както и друг вид търговска дейност в съответствие с особените разпоредби на търговското и гражданското законодателство в Република България.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма