Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИ ЕС ТРАНСЛЕЙШЪНС ДАРИНА СПАСОВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
119506525
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1993 година
Наименование
ДИ ЕС ТРАНСЛЕЙШЪНС ДАРИНА СПАСОВА
Транслитерация
DS TRANSLATIONS DARINA SPASOVA
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ЦАР ИВАН АСЕН ІІ, 63, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да се продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство и покупко-продажба на селскостопански продукти и местни изделия, превозна, хотелие... Покупка на стоки или други вещи с цел да се продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство и покупко-продажба на селскостопански продукти и местни изделия, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна дейност; официални преводи на документи и други книжа, персонални устни преводи, заверки и легализация на документи, текстообработка, чуждоезиково обучение, организиране и провеждане на курсове; извършване на ветеринарно медицински услуги и продажба на ветеринарни лекарства; организиране на спортни и електронни игри и съоръжения; външнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт по бартерни сделки и договори; извършване на търговска дейност чрез заведения за обществено хранене; продажба на печатни произведения; производство и търговия /вътрешна и външна/ със стоки и имущества, сделки с интелектуална собственост, както и всички останали дейности и услуги в страната и чужбина, незабранени от ТЗ. Когато има разрешителен режим – след съответното разрешение. прочети още скрии
Физически лица търговци
ДАРИНА СПАСОВА БИНЕВА (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИ ЕС ТРАНСЛЕЙШЪНС ДАРИНА СПАСОВА ЕТ на латиница "DS TRANSLATIONS DARINA SPASOVA" с ЕИК/ПИК 119506525 е основана на 10 Декември 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДАРИНА СПАСОВА", но на 16 Декември 2009 година то бива сменено на сегашното "ДИ ЕС ТРАНСЛЕЙШЪНС ДАРИНА СПАСОВА". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора.

Хронология

1993
Регистрация на фирмата

2009-12-16
Промяна наименование
Името се сменя от ДАРИНА СПАСОВА на ДИ ЕС ТРАНСЛЕЙЩЪНС ДАРИНА СПАСОВА
Промяна наименование
Името се сменя от ДИ ЕС ТРАНСЛЕЙЩЪНС ДАРИНА СПАСОВА на ДИ ЕС ТРАНСЛЕЙШЪНС ДАРИНА СПАСОВА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Нова Загора, ДИНЬО НОЙКОВ, 22
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ЦАР ИВАН АСЕН ІІ, 63, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел да се продадат в първоначален, преработен или обработен вид; производство и покупко-продажба на селскостопански продукти и местни изделия, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна дейност; извършване на преводаческа дейност от български на чужди езици и обратно; извършване на ветеринарно медицински услуги и продажба на ветеринарни лекарства; организиране на спортн и електронни игри и съоръжения; външнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт по бартерни сделки и договори; извършване на търговска дейност чрез заведения за обществено хранене; продажба на печатни произведения; делата по услугите ще се извършват по търговски начин,организиране и провеждане на курсове за обучение по чужди езици и компютри, както и всякакъв вид услуги и стопански дейности,незабранени от закона и извършвани по търговски начин.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да се продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство и покупко-продажба на селскостопански продукти и местни изделия, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна дейност; официални преводи на документи и други книжа, персонални устни преводи, заверки и легализация на документи, текстообработка, чуждоезиково обучение, организиране и провеждане на курсове; извършване на ветеринарно медицински услуги и продажба на ветеринарни лекарства; организиране на спортни и електронни игри и съоръжения; външнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт по бартерни сделки и договори; извършване на търговска дейност чрез заведения за обществено хранене; продажба на печатни произведения; производство и търговия /вътрешна и външна/ със стоки и имущества, сделки с интелектуална собственост, както и всички останали дейности и услуги в страната и чужбина, незабранени от ТЗ. Когато има разрешителен режим – след съответното разрешение.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма