Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КИС - Г - ИРИНКА ДИМОВА ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на October 11, 2018 14:05
ЕИК/ПИК
119517482
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
КИС - Г - ИРИНКА ДИМОВА
Транслитерация
KIS-G - IRINKA DIMOVA
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Нова Загора, ул.ХАН АСПАРУХ, 2 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно с хранителни и промишлени стоки, обществено хранене и хотелиерство, производство на стоки с цел продажба, аудио и звукозаписи, импресарска, туристическа и рекламна ... Търговия на едро и дребно с хранителни и промишлени стоки, обществено хранене и хотелиерство, производство на стоки с цел продажба, аудио и звукозаписи, импресарска, туристическа и рекламна дейност, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, автотранспортна дейност и предоставяне на други услуги с използване на чужд труд и образуване на предприятие, чиито дела ще се водят по търговски начин, дейността ще се упражнява в страната и чужбина, извършване на преводи от английски на български език и от български на английски езки. прочети още скрии
Физически лица търговци
ИРИНКА ГЕОРГИЕВА ДИМОВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КИС - Г - ИРИНКА ДИМОВА ЕТ на латиница "KIS-G - IRINKA DIMOVA" с ЕИК/ПИК 119517482 е основана на 20 Август 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Нова Загора.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

2009-04-06
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно с хранителни и промишлени стоки, обществено хранене и хотелиерство, производство на стоки с цел продажба, аудио и звукозаписи, импресарска, туристическа и рекламна дейност, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, автотранспортна дейност и предоставяне на други услуги с използване на чужд труд и образуване на предприятие, чиито дела ще се водят по търговски начин, дейността ще се упражнява в страната и чужбина.
+ Търговия на едро и дребно с хранителни и промишлени стоки, обществено хранене и хотелиерство, производство на стоки с цел продажба, аудио и звукозаписи, импресарска, туристическа и рекламна дейност, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, автотранспортна дейност и предоставяне на други услуги с използване на чужд труд и образуване на предприятие, чиито дела ще се водят по търговски начин, дейността ще се упражнява в страната и чужбина, извършване на преводи от английски на български език и от български на английски езки.

2018-10-11
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма