Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕКСПЕРТ 77 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
119595246
Регистрация по ЗДДС
Да - BG119595246 от 2014-07-25 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
ЕКСПЕРТ 77
Транслитерация
EKSPERT 77
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ., ., бл. 7, вх. Г, ет. . Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
23.63 - Производство на готови бетонови смеси
Предмет на дейност
Производство на бетонови и асфалто-бетонови смеси, производство на всякакви видове строителни и инертни материали и търговия с тях в страната и чужбина; всички видове услуги със строителна и друга т... Производство на бетонови и асфалто-бетонови смеси, производство на всякакви видове строителни и инертни материали и търговия с тях в страната и чужбина; всички видове услуги със строителна и друга техника; разработване, финансиране, изграждане и експлоатация на проекти за производство на електроенергия от възобновяеми източници, предимно проекти за производство на електроенергия от слънце, както и от вятър, вода и биомаса; производство на електроенергия; получаване на всички необходими разрешителни, лицензи и осигуряване на финансиране от собствени и заемни средства с крайна цел да се създадат всички необходими условия за осъществяване на гореописаните дейности. Когато за извършването на горепосочените дейности се изисква лиценз или друго разрешително, такава дейност ще се извършва само след получаването на такъв лиценз или разрешително, освен ако приложимото право предвижда друго, както и всякакви други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ НЕДКОВ (свързан с 9 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ НЕДКОВ (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕКСПЕРТ 77 ЕООД на латиница "EKSPERT 77" с ЕИК/ПИК 119595246 е основана на 22 Януари 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕКСПЕРТ ПЕНЕВА", но на 7 Май 2015 година то бива сменено на сегашното "ЕКСПЕРТ 77". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2009-01-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА ТЕРА ГРУП
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Раднево, ул. ПЕТКО НЕДЯЛКОВ, 15 А
Промяна предмет на дейност
- ПOKУПKA HA CTOKИ C ЦEЛ ДA CE ПPEПPOДAДAT B ПЬPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД, ПPOДAЖБA HA CTOKИ OT COБCTBEHO ПPOИЗBOДCTBO, TЬPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO, KOMИCИOHHИ, CПEДИЦИOHHИ /БEЗ ПOЩA/ И ПPEBOЗHИ CДEЛKИ, CKЛAДOBИ CДEЛKИ, ЛИЦEHЗИOHHИ CДEЛKИ, CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT, XOTEЛИEPCKИ, TУPИCTИЧECKИ, ИHФOPMAЦИOHHИ, ПPOГPAMHИ, ИMПPECAPCKИ ИЛИ ДPУГИ УCЛУГИ, ЛИЗИHГ, KOHCУЛTAHTCKИ УCЛУГИ, MAШИHOПИCHИ И KOПИPHИ УCЛУГИ. KOГATO ИMA PAЗPEШИTEЛEH PEЖИM - CЛEД CЬOTBETHOTO PAЗPEШEHИE.
+ РАЗРАБОТВАНЕ, ФИНАНСИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ПРОЕКТИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ, ПРЕДИМНО ПРОЕКТИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ОТ СЛЪНЦЕ, КАКТО И ОТ ВЯТЪР, ВОДА И БИОМАСА, ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ, ПОЛУЧАВАНЕ НА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ РАЗРЕШИТЕЛНИ, ЛИЦЕНЗИ И ОСИГУРЯВАНЕ НА ФИНАНСИРАНЕ ОТ СОБСТВЕНИ И ЗАЕМНИ СРЕДСТВА С КРАЙНА ЦЕЛ - ДА СЕ СЪЗДАДАТ ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ УСЛОВИЯ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВЯНЕ НА ГОРЕОПИСАНИТЕ ДЕЙНОСТИ, КАКТО И КАКВАТО И ДА Е ДЕЙНОСТ, ЧИЕТО ИЗВЪРШВАНЕ НЕ Е ЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. КОГАТО ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО НА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ДЕЙНОСТИ СЕ ИЗИСКВА ЛИЦЕНЗ ИЛИ ДРУГО РАЗРЕШИТЕЛНО, ТАКАВА ДЕЙНОСТ ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА САМО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТА НА ТАКЪВ ЛИЦЕНЗ ИЛИ РАЗРЕШИТЕЛНО, ОСВЕН АКО ПРИЛОЖИМОТО ПРАВО ПРЕДВИЖДА ДРУГО.

2012-07-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Раднево, ул. ПЕТКО НЕДЯЛКОВ, 15 А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Индустриална, 1, офис 12
Промяна предмет на дейност
- РАЗРАБОТВАНЕ, ФИНАНСИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ПРОЕКТИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ, ПРЕДИМНО ПРОЕКТИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ОТ СЛЪНЦЕ, КАКТО И ОТ ВЯТЪР, ВОДА И БИОМАСА, ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ, ПОЛУЧАВАНЕ НА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ РАЗРЕШИТЕЛНИ, ЛИЦЕНЗИ И ОСИГУРЯВАНЕ НА ФИНАНСИРАНЕ ОТ СОБСТВЕНИ И ЗАЕМНИ СРЕДСТВА С КРАЙНА ЦЕЛ - ДА СЕ СЪЗДАДАТ ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ УСЛОВИЯ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВЯНЕ НА ГОРЕОПИСАНИТЕ ДЕЙНОСТИ, КАКТО И КАКВАТО И ДА Е ДЕЙНОСТ, ЧИЕТО ИЗВЪРШВАНЕ НЕ Е ЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. КОГАТО ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО НА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ДЕЙНОСТИ СЕ ИЗИСКВА ЛИЦЕНЗ ИЛИ ДРУГО РАЗРЕШИТЕЛНО, ТАКАВА ДЕЙНОСТ ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА САМО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТА НА ТАКЪВ ЛИЦЕНЗ ИЛИ РАЗРЕШИТЕЛНО, ОСВЕН АКО ПРИЛОЖИМОТО ПРАВО ПРЕДВИЖДА ДРУГО.
+ Производство на бетонови и асфалто-бетонови смеси, производство на всякакви видове строителни и инертни материали и търговия с тях в страната и чужбина; всички видове услуги със строителна и друга техника; разработване, финансиране, изграждане и експлоатация на проекти за производство на електроенергия от възобновяеми източници, предимно проекти за производство на електроенергия от слънце, както и от вятър, вода и биомаса; производство на електроенергия; получаване на всички необходими разрешителни, лицензи и осигуряване на финансиране от собствени и заемни средства с крайна цел да се създадат всички необходими условия за осъществяване на гореописаните дейности. Когато за извършването на горепосочените дейности се изисква лиценз или друго разрешително, такава дейност ще се извършва само след получаването на такъв лиценз или разрешително, освен ако приложимото право предвижда друго, както и всякакви други дейности, незабранени от закона.

2013-08-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Индустриална, 1, офис 12
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Кольо Ганчев, 45А

2014-07-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG119595246 на основание друго от ЗДДС

2015-05-07
Промяна наименование
Името се сменя от ЕКСПЕРТ ПЕНЕВА на ЕКСПЕРТ 77
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Кольо Ганчев, 45А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ., ., бл. 7, вх. Г, ет. .

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма