Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДОНИ 999 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
119619551
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
ДОНИ 999
Транслитерация
DONI 999
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. ХАДЖИ ВЪЛКОВА, 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Рекламна дейност, извършване на външнотърговска и вътрешнотърговска дейност, търговия на едро и дребно, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработ... Рекламна дейност, извършване на външнотърговска и вътрешнотърговска дейност, търговия на едро и дребно, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, международен транспорт, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, бизнес и финансови консултации, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост, предоставяне на хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, импресарски услуги, както и други услуги незабранени от българското законодателство, които ще се извършват по търговски начин, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН ХРИСТОВ КИРОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАН ХРИСТОВ КИРОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДОНИ 999 ЕООД на латиница "DONI 999" с ЕИК/ПИК 119619551 е основана на 5 Ноември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЕНИ 2004", но на 5 Февруари 2010 година то бива сменено на сегашното "ДОНИ 999". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2010-02-05
Промяна наименование
Името се сменя от ДЕНИ 2004 на ДОНИ 999
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул.АПРИЛСКО ВЪСТАНИЕ, 11
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. ХАДЖИ ВЪЛКОВА, 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Рекламна дейност, извършване на вътрешнотърговска и външнотърговска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, международен транспорт, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, бизнес и финансови консултации, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост, предоставяне на хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, импресарски услуги, както и други услуги, незабранени от българското законодателство, които ще се извършват по търговски начин.
+ Рекламна дейност, извършване на външнотърговска и вътрешнотърговска дейност, търговия на едро и дребно, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, международен транспорт, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, бизнес и финансови консултации, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост, предоставяне на хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, импресарски услуги, както и други услуги незабранени от българското законодателство, които ще се извършват по търговски начин, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма