Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГАСТОНИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
119652170
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
ГАСТОНИ
Транслитерация
GASTONI EOOD
Оборот
7,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. АРГИРА ЖЕЧКОВА, 2 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
4520 - техн. обслужване и ремонт на автомобили
Предмет на дейност
Извършване на авторемонтни услуги, извършване на счетоводни услуги. Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводство.... Извършване на авторемонтни услуги, извършване на счетоводни услуги. Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводство. Извършване на консултантски услуги, фризьорски услуги, шивашки услуги, транспортни услуги - вътрешни и международни. Внос и износ на стоки. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба, както и всички други допустими, разрешени от закона дейности на граждани и фирми в страната и чужбина осъществявани по търговски начин. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛИНКА АЛЕКСАНДРОВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛИНКА АЛЕКСАНДРОВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 7,000 133.33% - -
2020 3,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГАСТОНИ ЕООД на латиница "GASTONI EOOD" с ЕИК/ПИК 119652170 е основана на 4 Април 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 7,000 лв.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2012-04-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. АРГИРА ЖЕЧКОВА, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. АРГИРА ЖЕЧКОВА, 2
Промяна предмет на дейност
- ABTOPEMOHTHИ УCЛУГИ, TPAHCПOPTHИ УCЛУГИ, BЪTPEШHИ И MEЖДУHAPOДHИ, CЧETOBOДHИ УCЛУГИ, BHOC И ИЗHOC HA CTOKИ, ПPOИЗBOДCTBO И ПЛACMEHT B CTPAHATA И ИЗBЪH HEЯ HA CTOKИ И ИЗДEЛИЯ OT ДЪPBEH MATEPИAЛ, CKЛAДOBA ДEЙHOCT, CПEДИTOPCKA ДEЙHOCT, ПOKУПKA HA CTOKИ ИЛИ ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ДA ГИ ПPEПPOДAДE B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД, ПPOДAЖБA B CTPAHATA И ЧУЖБИHA HA CTOKИ OT COБCTBEHO ПPOИЗBOДCTBO, ПPOИЗBOДCTBO HA CTOKИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA, ПPOИЗBOДCTBO И PEAЛИЗAЦИЯ HA CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ, ПPEBOЗHA, XOTEЛИEPCKA, TУPИCTИЧECKA, PEKЛAMHA, ИHФOPMAЦИOHHA, ПPOГPAMHA, ИMПPECAPCKA, ПPEДOCTABЯHE HA УCЛУГИ, ПOKУПKA, CTPOEЖ ИЛИ OБЗABEЖДAHE HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA, ФИHAHCOBOCЧETOBOДHИ УCЛУГИ И OДИT HA ГOДИШHИ CЧETOBOДHИ OTЧETИ И BCЯKAKBИ ДPУГИ ДOПУCTИMИ PAЗPEШEHИ OT ЗAKOHA УCЛУГИ HA ГPAЖДAHИ И ФИPMИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA OCЪЩECTBЯBAHИ ПO TЪPГOBCKИ HAЧИH.
+ Извършване на авторемонтни услуги, извършване на счетоводни услуги. Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводство. Извършване на консултантски услуги, фризьорски услуги, шивашки услуги, транспортни услуги - вътрешни и международни. Внос и износ на стоки. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба, както и всички други допустими, разрешени от закона дейности на граждани и фирми в страната и чужбина осъществявани по търговски начин.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма