Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Т СПРИНГС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
119661671
Регистрация по ЗДДС
Да - BG119661671 от 2006-08-25 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
Т СПРИНГС
Транслитерация
T SPRINGS - LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Котел, ул. Захари Стоянов, 7 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
ТУРИЗЪМ; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО СТРОИТЕЛСТВО, ТЕХНИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ, ИНВЕСТИТОРСКИ КОНТРОЛ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ГОРИВНИ И СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ИЗДЕ... ТУРИЗЪМ; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО СТРОИТЕЛСТВО, ТЕХНИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ, ИНВЕСТИТОРСКИ КОНТРОЛ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ГОРИВНИ И СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ИЗДЕЛИЯ ОТ ДРУГИ НЕМЕТАЛНИ МИНЕРАЛИ, НЕКЛАСИФИЦИРАНИ ДРУГАДЕ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА АСФАЛТОВИ СМЕСИ, СКАЛНИ И ИНЕРТНИ МАТЕРИАЛИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ПРОМИШЛЕНИ И БИТОВИ СТОКИ, БЕЗ ЗАБРАНЕНИТЕ СЪС ЗАКОН, УКАЗ ИЛИ АКТ НА МС, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ РЕМОНТ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО, РЕМОНТ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ПЪТИЩА, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ЛИЗИНГ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА И СЪГЛАСНО ИЗИСКВАНИЯТА НА ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО. ИЗВЪРШВАНЕ И НА ДРУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ И УСЛУГИ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ВЪНШНОТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ С ПРЕДМЕТ, ИЗБРОЕН ПО-ГОРЕ. ДЕЙНОСТИТЕ, ПОДЛЕЖАЩИ НА ЛИЦЕНЗИРАНЕ ИЛИ НА РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ ЩЕ БЪДАТ ИЗВЪРШВАНИ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТЕН ЛИЦЕНЗ ИЛИ РАЗРЕШЕНИЕ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТКО ВАСИЛЕВ БЕРКОВСКИ (свързан с 4 фирми)
Съдружник: ВАСИЛ ПЕТКОВ БЕРКОВСКИ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: БЕРКО-90 - БЕРКОВСКИ С-ИЕ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Т СПРИНГС ООД на латиница "T SPRINGS - LTD." с ЕИК/ПИК 119661671 е основана на 12 Юни 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БЕРКО", но на 5 Май 2023 година то бива сменено на сегашното "Т СПРИНГС". Седалището на компанията се намира в гр. Котел, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006-08-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG119661671 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2012-03-05
Регистрация на фирмата

2012-12-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. ЛЪДЖЕНСКА, 1А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. ЛЪДЖЕНСКА, 1А
Промяна съдружници
- БЕРКО-90 - БЕРКОВСКИ С-ИЕ - 2500 лв - 50.00% дял
- БЕРКО - 90 - 2500 лв - 50.00% дял
+ БЕРКО-90 - БЕРКОВСКИ С-ИЕ - 2500 лв - 50.00% дял
+ ВАСИЛ ПЕТКОВ БЕРКОВСКИ - 2500 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА С ПРЕДМЕТ ТЕКУЩ РЕМОНТ И ПОДДЪРЖАНЕ И ЗИМНО ПОДДЪРЖАНЕ НА ПЪТИЩАТА ОТ ДЪРЖАВНАТА ПЪТНА МРЕЖА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОПУ-СЛИВЕН С ДЪЛЖИНА 129,123 КМ В РПС КОТЕЛ В ТОВА ЧИСЛО И ПЪТНИТЕ ИМ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ.
+ СТРОИТЕЛСТВО, ТЕХНИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ, ИНВЕСТИТОРСКИ КОНТРОЛ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ГОРИВНИ И СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ИЗДЕЛИЯ ОТ ДРУГИ НЕМЕТАЛНИ МИНЕРАЛИ, НЕКЛАСИФИЦИРАНИ ДРУГАДЕ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА АСФАЛТОВИ СМЕСИ, СКАЛНИ И ИНЕРТНИ МАТЕРИАЛИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ПРОМИШЛЕНИ И БИТОВИ СТОКИ, БЕЗ ЗАБРАНЕНИТЕ СЪС ЗАКОН, УКАЗ ИЛИ АКТ НА МС, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ТУРИЗЪМ И ХОТЕЛИЕРСТВО, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ РЕМОНТ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО, РЕМОНТ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ПЪТИЩА, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ЛИЗИНГ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА И СЪГЛАСНО ИЗИСКВАНИЯТА НА ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО. ИЗВЪРШВАНЕ И НА ДРУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ И УСЛУГИ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ВЪНШНОТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ С ПРЕДМЕТ, ИЗБРОЕН ПО-ГОРЕ. ДЕЙНОСТИТЕ, ПОДЛЕЖАЩИ НА ЛИЦЕНЗИРАНЕ ИЛИ НА РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ ЩЕ БЪДАТ ИЗВЪРШВАНИ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТЕН ЛИЦЕНЗ ИЛИ РАЗРЕШЕНИЕ.

2016-07-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. ЛЪДЖЕНСКА, 1А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Котел, ул. Захари Стоянов, 7

2023-05-05
Промяна наименование
Името се сменя от БЕРКО на Т СПРИНГС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Котел, ул. Захари Стоянов, 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Котел, ул. Захари Стоянов, 7
Промяна предмет на дейност
- СТРОИТЕЛСТВО, ТЕХНИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ, ИНВЕСТИТОРСКИ КОНТРОЛ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ГОРИВНИ И СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ИЗДЕЛИЯ ОТ ДРУГИ НЕМЕТАЛНИ МИНЕРАЛИ, НЕКЛАСИФИЦИРАНИ ДРУГАДЕ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА АСФАЛТОВИ СМЕСИ, СКАЛНИ И ИНЕРТНИ МАТЕРИАЛИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ПРОМИШЛЕНИ И БИТОВИ СТОКИ, БЕЗ ЗАБРАНЕНИТЕ СЪС ЗАКОН, УКАЗ ИЛИ АКТ НА МС, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ТУРИЗЪМ И ХОТЕЛИЕРСТВО, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ РЕМОНТ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО, РЕМОНТ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ПЪТИЩА, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ЛИЗИНГ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА И СЪГЛАСНО ИЗИСКВАНИЯТА НА ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО. ИЗВЪРШВАНЕ И НА ДРУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ И УСЛУГИ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ВЪНШНОТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ С ПРЕДМЕТ, ИЗБРОЕН ПО-ГОРЕ. ДЕЙНОСТИТЕ, ПОДЛЕЖАЩИ НА ЛИЦЕНЗИРАНЕ ИЛИ НА РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ ЩЕ БЪДАТ ИЗВЪРШВАНИ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТЕН ЛИЦЕНЗ ИЛИ РАЗРЕШЕНИЕ.
+ ТУРИЗЪМ; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО СТРОИТЕЛСТВО, ТЕХНИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ, ИНВЕСТИТОРСКИ КОНТРОЛ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ГОРИВНИ И СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ИЗДЕЛИЯ ОТ ДРУГИ НЕМЕТАЛНИ МИНЕРАЛИ, НЕКЛАСИФИЦИРАНИ ДРУГАДЕ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА АСФАЛТОВИ СМЕСИ, СКАЛНИ И ИНЕРТНИ МАТЕРИАЛИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ПРОМИШЛЕНИ И БИТОВИ СТОКИ, БЕЗ ЗАБРАНЕНИТЕ СЪС ЗАКОН, УКАЗ ИЛИ АКТ НА МС, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ РЕМОНТ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО, РЕМОНТ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ПЪТИЩА, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ЛИЗИНГ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА И СЪГЛАСНО ИЗИСКВАНИЯТА НА ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО. ИЗВЪРШВАНЕ И НА ДРУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ И УСЛУГИ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ВЪНШНОТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ С ПРЕДМЕТ, ИЗБРОЕН ПО-ГОРЕ. ДЕЙНОСТИТЕ, ПОДЛЕЖАЩИ НА ЛИЦЕНЗИРАНЕ ИЛИ НА РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ ЩЕ БЪДАТ ИЗВЪРШВАНИ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТЕН ЛИЦЕНЗ ИЛИ РАЗРЕШЕНИЕ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма