Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОДИТ - ТЕРЗИЕВА ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на February 6, 2020 13:19
ЕИК/ПИК
119667158
Регистрация по ЗДДС
Да - BG119667158 от 2011-01-25 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
ОДИТ - ТЕРЗИЕВА
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, Цар Освободител, 4, вх. А Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
7412 - ОДИТОРСКИ СЧЕТОВОДНИ ДЕЙНОСТТИ,ДАНАЧНИ КОНСУЛТАЦИИ
Предмет на дейност
извършване на финансов одит на финансови отчети на предприятия и счетоводно обслужване на търговци, физически лица и свободни професии, извършване на търговска дейност по занятие, с основни дейн... извършване на финансов одит на финансови отчети на предприятия и счетоводно обслужване на търговци, физически лица и свободни професии, извършване на търговска дейност по занятие, с основни дейности:производство и продажба на битови и промишлени стоки, производство, изкупуване, преработка и продажба на селскостопански произведения, покупка, строителство, обзавеждане и продажба на недвижими имоти с жилищно или стопанско предназначение, покупка и продажба на стоки в първоначален, преработен или обработен вид, складова, спедиционна, комисионна и лизингова дейност, дейност на търговско представителство и посредничество на местни и чужди търговци, сделки с интелектуална собственост, всички видове граждански услуги, извършвани по търговски начин, без забранените с нормативен акт и при спазване на специалните нормативни изисквания, когато се предвиждат такива. Дейността ще се извършва в страната и в чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНКА ТОДОРОВА ТЕРЗИЕВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНКА ТОДОРОВА ТЕРЗИЕВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОДИТ - ТЕРЗИЕВА ЕООД с ЕИК/ПИК 119667158 е основана на 21 Юли 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2011-01-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG119667158 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2019-01-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, бул. ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ, бл. 4, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, Цар Освободител, 4, вх. А
Промяна предмет на дейност
- ОДИТОРСКО И СЧЕТОВОДНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ТЪРГОВЦИ,ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА И СВОБОДНИ ПРОФЕСИИ,ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ПО ЗАНЯТИЕ,С ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ-ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА БИТОВИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ,ПРОИЗВОДСТВО,ИЗКУПУВАНЕ,ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ,ПОКУПКА,СТРОИТЕЛСТВО,ОБЗАВЕЖДАНЕ И ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЖИЛИЩНО ИЛИ СТОПАНСКО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ,ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА СТОКИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН,ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД,СКЛАДОВА,СПЕДИЦИОННА,КОМИСИОННА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ,ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДИ ТЪРГОВЦИ,СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ,ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРАЖДАНСКИ УСЛУГИ,ИЗВЪРШВАНИ ПО ТЪРГОВСКИ НАЧИН,БЕЗ ЗАБРАНЕНИТЕ С НОРМАТИВЕН АКТ И ПРИ СПАЗВАНЕ НА СПЕЦИАЛНИТЕ НОРМАТИВНИ ИЗИСКВАНИЯ,КОГАТО СЕ ПРЕДВИЖДАТ ТАКИВА.ДЕЙНОСТТА ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА.
+ извършване на финансов одит на финансови отчети на предприятия и счетоводно обслужване на търговци, физически лица и свободни професии, извършване на търговска дейност по занятие, с основни дейности:производство и продажба на битови и промишлени стоки, производство, изкупуване, преработка и продажба на селскостопански произведения, покупка, строителство, обзавеждане и продажба на недвижими имоти с жилищно или стопанско предназначение, покупка и продажба на стоки в първоначален, преработен или обработен вид, складова, спедиционна, комисионна и лизингова дейност, дейност на търговско представителство и посредничество на местни и чужди търговци, сделки с интелектуална собственост, всички видове граждански услуги, извършвани по търговски начин, без забранените с нормативен акт и при спазване на специалните нормативни изисквания, когато се предвиждат такива. Дейността ще се извършва в страната и в чужбина.

2020-02-06
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма