Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РУМЕН АЛЕКСАНДРОВ - ТРАНС ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
120007245
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1990 година
Наименование
РУМЕН АЛЕКСАНДРОВ - ТРАНС
Оборот
27,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
4 служители към 2021 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Триград Виж на картата
Има 89 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Транспортна дейност в страната и чужбина , превоз на пътници и товари със собствен и чужд транспорт по суша, въздух и вода, спедиторска дейност, производство , изупуване, съхранение , опак... Транспортна дейност в страната и чужбина , превоз на пътници и товари със собствен и чужд транспорт по суша, въздух и вода, спедиторска дейност, производство , изупуване, съхранение , опаковане, заготовка, преработка и реализация на собствена и чужда селскостопанска и животинска продукция, полуфабрикати от нея чрез собствени и чужди магазини, гъбопроизвадство - култивирани и диворастящи, производство, добив , изкупуване , съхранение , заготовка, преработка и реализация; добив , изкупуване , преработка и реализация на диворастящи плодове, растения и билки, производство , изкупуване , преработка и реализация на кожи от селскостопански и диви животни, хотелиерство и ресторантьорство , търговия на едро и дребно , външна и вътрешна търговия включително и с конвертируема валута, подвижна и стационарна търговия със собствена и чужда кухненска продукция, кафе , закуски , безалкохолни и спиртни напитки, цигари, организация и развитие на собствена и чужда магазинна мрежа, за търговия със собствени и чужди стоки, добив производство, добив , производство и търговия с дървен материал, дървесина и производните им, производство и реализация на цветя- оранжерийни и диворастящи, вътрешен и международен туризъм , организиране на почивна дейност в страната и чужбина, строително -монтажни, дърводелски , бояджийски, авторемонтни, електроремонтни, железарски, тенекеджийски, мелничарски , плетачески, шивачески, звуко и видеозаписни услуги, външноикономическа, посредническа , предприемаческа, представителска дейност, агенции в страната и чужбина, бартерни , обменни и компенсиционни сделки. Фирмата ще обслужва фирми, организации и предприятия, ще осъществява дейността си в страната и чужбина. прочети още скрии
Физически лица търговци
РУМЕН ЕФТИМОВ АЛЕКСАНДРОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 27,000 350% - -
2020 6,000 -45.45% - -
2019 11,000 0 -

Служители

Година
Служители
2021 4 300%
2020 1
2019 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РУМЕН АЛЕКСАНДРОВ - ТРАНС ЕТ с ЕИК/ПИК 120007245 е основана на 7 Ноември 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в с. Триград.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 27,000 лв. което е с 350% повече от предходната 2020 година (6,000 лв.), а средният годишен ръст е 152%.

Хронология

1990
Регистрация на фирмата

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма