Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУЛГАР КОМЕРС 2004 АД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на January 6, 2010 14:47
ЕИК/ПИК
120061976
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1998 година
Наименование
БУЛГАР КОМЕРС 2004
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, ул. ХАН АСПАРУХ 4 Виж на картата
Има 13 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
1.Стопанисване на горите, извършване на всички мероприятия, свързани с горите.2.Дървообработване и дървопреработване, производство на мебели и други дървени изделия.3.Търговия с дърво, дървен ... 1.Стопанисване на горите, извършване на всички мероприятия, свързани с горите.2.Дървообработване и дървопреработване, производство на мебели и други дървени изделия.3.Търговия с дърво, дървен материал и с продукти, производени от тях.4.Търговия с резервни части, гуми и оборудване за леки, лекотоварни и товарниколи, автобуси, трактори и други транспортни средства, с техни агрегати и цели транспортни средства в страната и чужбина.5.Търговия с горска механизация и селскостопанска механизация, инвентар и резервни части към тях.6.Сервизна дейност - ремонт на моторни превозни средства, горска иселскостопанска техника. 7.Транспортна дейност - транспорт на стоката, материалите и суровините ихора в страната и чужбина. Извършване спедиционни услуги. 8.Финансов лизинг.9.Извършване на всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Съвет на директорите
Елиана Атанасова Койчева (свързан с 10 фирми)
Лиляна Димитрова Доневска (свързан с 7 фирми)
Владимир Христов Томов (свързан с 4 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
60,000 лева (60,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУЛГАР КОМЕРС 2004 АД с ЕИК/ПИК 120061976 е основана на 30 Май 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. Смолян, а началният внесен капитал е в размер на 60,000 лева.

Хронология

1998
Регистрация на фирмата

2008-07-17
Промяна предмет на дейност
- 1.Стопанисване на горите, извършване на всички мероприятия, свързани с горите.2.Дървообработване и дървопреработване, производство на мебели и други дървени изделия.3.Търговия с дърво, дървен материал и с продукти, производени от тях.4.Търговия с резервни части, гуми и оборудване за леки, лекотоварни и товарниколи, автобуси, трактори и други транспортни средства, с техни агрегати и цели транспортни средства в страната и чужбина.5.Търговия с горска механизация и селскостопанска механизация, инвентар и резервни части към тях.6.Сервизна дейност - ремонт на моторни превозни средства, горска иселскостопанска техника. 7.Транспортна дейност - транспорт на стоката, материалите и суровините ихора в страната и чужбина. Извършване спедиционни услуги. 8.Финансов лизинг.9.Извършване на всяка друга дейност, незабранена със закон.
+ 1.Стопанисване на горите, извършване на всички мероприятия, свързани с горите.2.Дървообработване и дървопреработване, производство на мебели и други дървени изделия.3.Търговия с дърво, дървен материал и с продукти, производени от тях.4.Търговия с резервни части, гуми и оборудване за леки, лекотоварни и товарниколи, автобуси, трактори и други транспортни средства, с техни агрегати и цели транспортни средства в страната и чужбина.5.Търговия с горска механизация и селскостопанска механизация, инвентар и резервни части към тях.6.Сервизна дейност - ремонт на моторни превозни средства, горска иселскостопанска техника. 7.Транспортна дейност - транспорт на стоката, материалите и суровините ихора в страната и чужбина. Извършване спедиционни услуги. 8.Финансов лизинг.9.Извършване на всяка друга дейност, незабранена със закон.

2010-01-06
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма