Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КИСКИНОВИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
120551040
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
КИСКИНОВИ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, бул. "България", 60А Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия и производство на коннфекция и трикотаж/внос , износ/.Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид;продажба на стоки от собстветно прпоизво... Търговия и производство на коннфекция и трикотаж/внос , износ/.Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид;продажба на стоки от собстветно прпоизводство, разкриване и експлоатация на търговски, хотелски и туристически обекти за обществено хранен, производствена, инвестиционна , лизингова, инженерингова и сервизна дейност в областта на селско-стопанската транспортната и др. техники , комисионни, спедиционни и превоз на товари и пътници в страната и чужбина, международни превози, търговско представителство и посредничество, комисионерски и др. бизнес консултации сделки , с интелектуална собственост, покупка , строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителство , ремонт и проектиране на сгради, пътни съоръжения , канализации и други , дърводобив дървопреработнвене, както и други дейности незабранени със закон. Дружеството ще извършва дейността си в страната , чужбина и свободните безмитни зони. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕМИЛ СЕРГЕЕВ КИСКИНОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕМИЛ СЕРГЕЕВ КИСКИНОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КИСКИНОВИ ЕООД с ЕИК/ПИК 120551040 е основана на 19 Декември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Смолян, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2023-11-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, ул. СТАНЕВСКА 9
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, бул. "България", 60А
Промяна предмет на дейност
- Търговия и производство на коннфекция и трикотаж/внос , износ/.Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид;продажба на стоки от собстветно прпоизводство, разкриване и експлоатазция на търговски, хотелски и туристически обекги за обществено хранен, производствена, инвестиционна ,лизингова, инженерингова и сервизна дейност в областта на селско-стопанската транспортната и др. техники , комисионни, спедиционни и превоз на товари и пътници в страната и чужбина, международни превози, търговско представителство и посредничество, комисионерски и др. бизнес консултации сделки ,с интелектуална собственост,покупка ,строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителстов ,ремонт и проектиране на сгради, пътни съоръжения ,канализации и други ,дърводобив дървопреработнвене,както и и други дейности незабранени със закон.Дружеството ще извършва дейността си в страната ,чужбина и свободните безмитни зони.
+ Търговия и производство на коннфекция и трикотаж/внос , износ/.Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид;продажба на стоки от собстветно прпоизводство, разкриване и експлоатация на търговски, хотелски и туристически обекти за обществено хранен, производствена, инвестиционна ,лизингова, инженерингова и сервизна дейност в областта на селско-стопанската транспортната и др. техники , комисионни, спедиционни и превоз на товари и пътници в страната и чужбина, международни превози, търговско представителство и посредничество, комисионерски и др. бизнес консултации сделки ,с интелектуална собственост, покупка ,строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителство ,ремонт и проектиране на сгради, пътни съоръжения ,канализации и други ,дърводобив дървопреработнвене, както и други дейности незабранени със закон. Дружеството ще извършва дейността си в страната ,чужбина и свободните безмитни зони.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма