Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФЕТЕКС КОНСУЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
120603266
Регистрация по ЗДДС
Да - BG120603266 от 2010-09-27 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
ФЕТЕКС КОНСУЛТ
Оборот
155,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
5 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул.НИКОЛАЙ КОПЕРНИК, 22, ет. 5 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Издателска дейност и ситопечат. Информационна борса и преводи. Организиране на форуми за бизнес-срещи и обучения. Консултантски услуги. Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти. Одит на ... Издателска дейност и ситопечат. Информационна борса и преводи. Организиране на форуми за бизнес-срещи и обучения. Консултантски услуги. Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти. Одит на системи за управление на безопасността на храните. Одит на системи за управление безопасността и здравето при трудова дейност. Одит на системи за управление по опазване на околната среда. Създаване на служба по трудова медицина. Създаване на служба по дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Създаване на лаборатория за изпитване на храни, води, козметика, почвата, промишлени и битови отпадъци. Обучение по системи за управление на безопасността на храните. Обучение по системи за управление по опазване на околната среда и качество. Обучение по ЗБУТ. Център за професионално обучение. Осъществяване на земеделска и селскостопанска дейност и всички други дейности незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СНЕЖАНА АСЕНОВА САВОВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СНЕЖАНА АСЕНОВА САВОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 155,000 -50% - -
2020 310,000 - -
2019 0 70,000 -

Служители

Година
Служители
2021 5

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФЕТЕКС КОНСУЛТ ЕООД с ЕИК/ПИК 120603266 е основана на 7 Юли 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 155,000 лв.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2009-07-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, ул. КОКИЧЕ 2 вх.В ет.2 ап.24
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 4, вх. Г

2010-08-21
Промяна предмет на дейност
- ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ И СИТОПЕЧАТ; ИНФОРМАЦИОННА БОРСА И ПРЕВОДИ; ОРГАНИЗИРАНЕ НА ФОРУМИ ЗА БИЗНЕС - СРЕЩИ И ОБУЧЕНИЯ; КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ; ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ОДИТ НА СИСТЕМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА БЕЗОПАСНОСТТА НА ХРАНИТЕ; ЛАБОРАТОРНО ИЗПИТВАНЕ НА ХРАНИ, ВОДИ, КОЗМЕТИКА, ПОЧВАТА, ПРОМИШЛЕНИ И БИТОВИ ОТПАДЪЦИ; ОДИТ НА СИСТЕМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ПО ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА; СЪЗДАВАНЕ НА СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА; СЪЗДАВАНЕ НА СЛУЖБА ПО ДЕЗИНФЕКЦИЯ, ДЕЗИНСЕКЦИЯ И ДЕРАТИЗАЦИЯ; ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКА И СЕЛСКОСТОПАНСКА ДЕЙНОСТ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Издателска дейност и ситопечат. Информационна борса и преводи. Организиране на форуми за бизнес-срещи и обучения. Консултантски услуги. Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти. Одит на системи за управление на безопасността на храните. Одит на системи за управление безопасността и здравето при трудова дейност. Одит на системи за управление по опазване на околната среда. Създаване на служба по трудова медицина. Създаване на служба по дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Създаване на лаборатория за изпитване на храни, води, козметика, почвата, промишлени и битови отпадъци. Обучение по системи за управление на безопасността на храните. Обучение по системи за управление по опазване на околната среда и качество. Обучение по ЗБУТ. Осъществяване на земеделска и селскостопанска дейност и всички други дейности незабранени със закон.

2010-09-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG120603266 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2015-10-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 4, вх. Г
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. НИКОЛАЙ КОПЕРНИК, 22, ет. 5

2016-01-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. НИКОЛАЙ КОПЕРНИК, 22, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул.НИКОЛАЙ КОПЕРНИК, 22, ет. 5

2016-03-25
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-01-10
Промяна предмет на дейност
- Издателска дейност и ситопечат. Информационна борса и преводи. Организиране на форуми за бизнес-срещи и обучения. Консултантски услуги. Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти. Одит на системи за управление на безопасността на храните. Одит на системи за управление безопасността и здравето при трудова дейност. Одит на системи за управление по опазване на околната среда. Създаване на служба по трудова медицина. Създаване на служба по дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Създаване на лаборатория за изпитване на храни, води, козметика, почвата, промишлени и битови отпадъци. Обучение по системи за управление на безопасността на храните. Обучение по системи за управление по опазване на околната среда и качество. Обучение по ЗБУТ. Осъществяване на земеделска и селскостопанска дейност и всички други дейности незабранени със закон.
+ Издателска дейност и ситопечат. Информационна борса и преводи. Организиране на форуми за бизнес-срещи и обучения. Консултантски услуги. Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти. Одит на системи за управление на безопасността на храните. Одит на системи за управление безопасността и здравето при трудова дейност. Одит на системи за управление по опазване на околната среда. Създаване на служба по трудова медицина. Създаване на служба по дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Създаване на лаборатория за изпитване на храни, води, козметика, почвата, промишлени и битови отпадъци. Обучение по системи за управление на безопасността на храните. Обучение по системи за управление по опазване на околната среда и качество. Обучение по ЗБУТ. Център за професионално обучение. Осъществяване на земеделска и селскостопанска дейност и всички други дейности незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма