Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕМАТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
121012398
Регистрация по ЗДДС
Да - BG121012398 от 2023-08-07 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
1995 година
Наименование
ЕМАТ
Транслитерация
EMAT Ltd
Оборот
4,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ж.к. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ул. ЯСНА ПОЛЯНА бл. 110 вх.Б ет.6 ап.35 Виж на картата
Предмет на дейност
предоставяне на услуги в областта на информационните технологии, включително: предоставяне на услуги за DevOps разработчици, изготвяне на персонализирани уеб решения, цялостно промотиране на уеб... предоставяне на услуги в областта на информационните технологии, включително: предоставяне на услуги за DevOps разработчици, изготвяне на персонализирани уеб решения, цялостно промотиране на уебсайтове, разработка на интернет на нещата (IoT), разработване на решения, базирани на машинно обучение, създаване на платформи за търговия, изготвяне на прогресивни уеб приложения, разработка на обогатена реалност (AR), разработване на виртуална реалност (VR), създаване и разработване на онлайн пазари, разработка на софтуер услуги (SaaS), разработка на MVP продукти, предоставяне на екипи за разработки, разработка на софтуер по поръчка, разработване на персонализирани SAP решения, вътрешна и външна търговия, внос и износ на нови и употребявани моторни превозни средства и на други стоки и материали, бартерни сделки, реекспорт, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни юридически лица и търговци, издателска дейност, незабранена със закон, маркетинг, франчайзинг, лизинг, туризъм и реклама (без кино и печат), импресарска дейност, образователни курсове, аудио и видео касети, инвеститорска дейност, сделки с недвижими имоти, производство и търговия с всякакъв вид стоки и услуги, незабранени от българските закони. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Дмитрий Георгиевич Ганчев (свързан с 5 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДЖОЕН ЕЛИЗАБЕТ РАМОС 750.00 лв - 15.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНТОНИ ЛОЙД РАМОС 750.00 лв - 15.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЕМИЛ ИВАНОВ АТКОВ 3,500.00 лв - 70.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕМИЛ ИВАНОВ АТКОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 4,000 100% - -
2020 2,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕМАТ ЕООД на латиница "EMAT Ltd" с ЕИК/ПИК 121012398 е основана на 31 Октомври 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 4,000 лв.

Хронология

1995
Регистрация на фирмата

2014-11-04
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2016-03-21
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия, внос, износ, бартерни сделки, реекспорт, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни юридически лица и търговци, издателска дейност, незабранена със закон, маркетинг, франчайзинг, лизинг, туризъм и реклама (без кино и печат), импресарска дейност, образователни курсове, аудио и видео касети, инвеститорска дейност, сделки с недвижими имоти, производство и търговия с всякакъв вид стоки и услуги, незабранени от българските закони.
+ Вътрешна и външна търговия, внос и износ на нови и употребявани моторни превозни средства и на други стоки и материали, бартерни сделки, реекспорт, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни юридически лица и търговци, издателска дейност, незабранена със закон, маркетинг, франчайзинг, лизинг, туризъм и реклама (без кино и печат), импресарска дейност, образователни курсове, аудио и видео касети, инвеститорска дейност, сделки с недвижими имоти, производство и търговия с всякакъв вид стоки и услуги, незабранени от българските закони.

2022-10-28

2022-11-09

2023-08-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG121012398 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

2023-08-08
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия, внос и износ на нови и употребявани моторни превозни средства и на други стоки и материали, бартерни сделки, реекспорт, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни юридически лица и търговци, издателска дейност, незабранена със закон, маркетинг, франчайзинг, лизинг, туризъм и реклама (без кино и печат), импресарска дейност, образователни курсове, аудио и видео касети, инвеститорска дейност, сделки с недвижими имоти, производство и търговия с всякакъв вид стоки и услуги, незабранени от българските закони.
+ предоставяне на услуги в областта на информационните технологии, включително: предоставяне на услуги за DevOps разработчици, изготвяне на персонализирани уеб решения, цялостно промотиране на уебсайтове, разработка на интернет на нещата (IoT), разработване на решения, базирани на машинно обучение, създаване на платформи за търговия, изготвяне на прогресивни уеб приложения, разработка на обогатена реалност (AR), разработване на виртуална реалност (VR), създаване и разработване на онлайн пазари, разработка на софтуер услуги (SaaS), разработка на MVP продукти, предоставяне на екипи за разработки, разработка на софтуер по поръчка, разработване на персонализирани SAP решения, вътрешна и външна търговия, внос и износ на нови и употребявани моторни превозни средства и на други стоки и материали, бартерни сделки, реекспорт, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни юридически лица и търговци, издателска дейност, незабранена със закон, маркетинг, франчайзинг, лизинг, туризъм и реклама (без кино и печат), импресарска дейност, образователни курсове, аудио и видео касети, инвеститорска дейност, сделки с недвижими имоти, производство и търговия с всякакъв вид стоки и услуги, незабранени от българските закони.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма