Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АГРИКОН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
121037259
Регистрация по ЗДДС
Да - BG121037259 от 1996-04-04 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1995 година
Наименование
АГРИКОН
Транслитерация
AGRICON LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул. ТОДОРИНИ КУКЛИ, бл. 21, вх. Б, ет. 12 Виж на картата
Има 12 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4399 - Други специализирани строителни дейности
Предмет на дейност
Конструктивно проектиране на жилищни, производствени, стопански иадминистративни сгради, халета, складове и хранилища. Вътрешна архитектура и дизайн. Реконструкции, ремонти и хидроизолация. ... Конструктивно проектиране на жилищни, производствени, стопански иадминистративни сгради, халета, складове и хранилища. Вътрешна архитектура и дизайн. Реконструкции, ремонти и хидроизолация. Проектиране и изграждане на метални конструкции за панорамни асансьори и автомобилни платформи. Внос на асансьори и резервни части за тях. Търговско представителство и посредническа дейност. Консултантски услуги. Външно-тьрговска и външно-икономическа дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕМИЛ АНГЕЛОВ ЕФТИМОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕМИЛ АНГЕЛОВ ЕФТИМОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АГРИКОН ЕООД на латиница "AGRICON LTD" с ЕИК/ПИК 121037259 е основана на 3 Февруари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1995
Регистрация на фирмата

1996-04-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG121037259 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2016-04-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул. ТОДОРИНИ КУКЛИ, бл. 21, вх. Б, ет. 12
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул. ТОДОРИНИ КУКЛИ, бл. 21, вх. Б, ет. 12
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА ЖИВИ ЖИВОТНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ, МЕСОДОБИВ И МЕСОПРЕРАБОТВАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА МАГАЗИНИ ЗА ПРОДАЖБА НА МЕСО И МЕСНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА АВТОМАТИЗИРАНИ СИСТЕМИ ЗА ИНФОРМАЦИОННО ОСИГУРЯВАНЕ НА ТЪРГОВИЯТА С МЕСО И МЕСНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, ПРЕВОЗНА, СКЛАДОВА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА, ВЪНШНОТЪРГОВСКА И ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ВЪВ ВРЪЗКА С ПРЕДМЕТА НА ДЕЙНОСТ.
+ Конструктивно проектиране на жилищни, производствени, стопански иадминистративни сгради, халета, складове и хранилища. Вътрешна архитектура и дизайн. Реконструкции, ремонти и хидроизолация. Проектиране и изграждане на метални конструкции за панорамни асансьори и автомобилни платформи. Внос на асансьори и резервни части за тях. Търговско представителство и посредническа дейност. Консултантски услуги. Външно-тьрговска и външно-икономическа дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма