Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТАРА АКТИВ 17 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
121042103
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1996 година
Наименование
ТАРА АКТИВ 17
Транслитерация
TARA ACTIVE 17
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Христо Белчев, 10, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Има 14 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Образователна и консултантска дейност; организиране и провеждане на курсове за обучение; издателска дейност; вътрешно-търговска и външно-търговска дейност с всякакъв вид стоки, за които няма нормати... Образователна и консултантска дейност; организиране и провеждане на курсове за обучение; издателска дейност; вътрешно-търговска и външно-търговска дейност с всякакъв вид стоки, за които няма нормативно ограничителен режим; транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина; маркетингова дейност; комисионна, складова и лизингова дейност; посредничество, агентство и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина; сделки с интелектуална собственост; хотелиерска, туристическа, рекламна и импресарска дейност в страната и в чужбина, както и всякаква търговска дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИЯНА БОРИСОВА БОХОТСКА (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ХРИСТО БОРИСОВ БОХОТСКИ 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАРИЯНА БОРИСОВА БОХОТСКА 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАРИЯНА БОРИСОВА БОХОТСКА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТАРА АКТИВ 17 ЕООД на латиница "TARA ACTIVE 17" с ЕИК/ПИК 121042103 е основана на 29 Ноември 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЛАТОНА", но на 20 Февруари 2017 година то бива сменено на сегашното "ТАРА АКТИВ 17". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

1996
Регистрация на фирмата

2010-11-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, кв. ДЪРВЕНИЦА ул. 31-ВИ ЯНУАРИ бл. 40 вх.Д ет.1 ап.98
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, кв.Дървеница, бл. 40, вх. Д

2017-02-20
Промяна наименование
Името се сменя от ЛАТОНА на ТАРА АКТИВ 17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, кв.Дървеница, бл. 40, вх. Д
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Христо Белчев, 10, вх. А, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, СПЕДИТОРСКА, ТРАНСПОРТНА, ЛИЗИНГОВА, РЕКЛАМНА, ПОСРЕДНИЧЕСКА, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА, МАРКЕТИНГОВА, ПРОЕКТАНТСКО-КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ТУРИЗЪМ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Образователна и консултантска дейност; организиране и провеждане на курсове за обучение; издателска дейност; вътрешно-търговска и външно-търговска дейност с всякакъв вид стоки, за които няма нормативно ограничителен режим; транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина; маркетингова дейност; комисионна, складова и лизингова дейност; посредничество, агентство и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина; сделки с интелектуална собственост; хотелиерска, туристическа, рекламна и импресарска дейност в страната и в чужбина, както и всякаква търговска дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма