Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГЕРМИ - ГЕРГАНА БЛАГОВА ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на July 25, 2011 09:01
ЕИК/ПИК
121158086
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1991 година
Наименование
ГЕРМИ - ГЕРГАНА БЛАГОВА
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Джеймс Баучър, 116, ет. 1 Виж на картата
Има 14 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
производство, изкупуване и реализация, внос и износ на стоки и услуги, придобиване, управление и продажба на недвижими имоти и други вещни права върху тях, покупка и продажба на ценни книжа,... производство, изкупуване и реализация, внос и износ на стоки и услуги, придобиване, управление и продажба на недвижими имоти и други вещни права върху тях, покупка и продажба на ценни книжа, придобиване, оценка и продажба на патенти и лицензии, рекламна, посредническа, консултантска и маркетингова дейност, организиране на компютърни и забавни игри, хотелиерство и ресторантьорство, транспортна и спедиционна дейност, представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица. прочети още скрии
Физически лица търговци
Гергана Благова Шотева (свързан с 5 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГЕРМИ - ГЕРГАНА БЛАГОВА ЕТ с ЕИК/ПИК 121158086 е основана на 8 Март 2011 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. София.

Хронология

1991
Регистрация на фирмата

2011-04-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 28, ет. 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Джеймс Баучър, 116, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Производство, изкупуване и реализация, внос и износ на стоки и услуги, придобиване, управление и продажба на недвижими имоти и други вещни права върху тях, покупка и продажба на ценни книжа, придобиване, оценка и продажба на патенти и лицензии, рекламна, посредническа, консултантска и маркетингова дейност, организиране на компютърни и забавни игри, хотелиерство и ресторантьорство, транспортна и спедиционна дейност, представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица.
+ производство, изкупуване и реализация, внос и износ на стоки и услуги, придобиване, управление и продажба на недвижими имоти и други вещни права върху тях, покупка и продажба на ценни книжа, придобиване, оценка и продажба на патенти и лицензии, рекламна, посредническа, консултантска и маркетингова дейност, организиране на компютърни и забавни игри, хотелиерство и ресторантьорство, транспортна и спедиционна дейност, представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица.

2011-07-25
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма