Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВЕЛЕС ХОЛДИНГ ЕАД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
121158524
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1993 година
Наименование
ВЕЛЕС ХОЛДИНГ
Транслитерация
VELES HOLDING
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул.Марин Дринов, 17, офис 1 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, придобиване, управление и продажба на облигации, придобиване, оценка и продажба на патенти, от... Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, придобиване, управление и продажба на облигации, придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии и за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва, финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва, собствена производствена и търговска дейност и всякаква друга дейност, която има за цел улесняването и развитието на собствена дейност, при спазване на ограниченията на чл. 278, ал. 3 от ТЗ.Покупко-продажба на недвижими имоти, консултантска дейност, вътрешна и външна търговия, транспортна, строителна, инвеститорска, производствена, собствена производствена и търговска дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
РУМЕН ГЕОРГИЕВ КОСТАДИНОВ (свързан с 10 фирми)
ЕЛЕНА КИРИЛОВА НАЙДЕНОВА (свързан с 35 фирми)
ЦВЕТАНКА ЙОРДАНОВА МАНАСИЕВА (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
Кей Ар Джи Корпорейшън (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
200,000 лева (200,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВЕЛЕС ХОЛДИНГ ЕАД на латиница "VELES HOLDING" с ЕИК/ПИК 121158524 е основана на 29 Април 2009 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200,000 лева.

Хронология

1993
Регистрация на фирмата

2009-09-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Шипченски проход, 63, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, 170, 26, ет. 6

2011-08-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, 170, 26, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул.ЧЕРВЕНА СТЕНА, 58

2012-08-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул.ЧЕРВЕНА СТЕНА, 58
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул.КОЗЯК, 43

2012-12-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул.КОЗЯК, 43
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул.Червена стена, 58-62

2015-12-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул.Червена стена, 58-62
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул.Марин Дринов, 17, офис 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от АД на ЕАД
Промяна предмет на дейност
- Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, придобиване, управление и продажба на облигации, придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии и за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва, финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва,собствена производствена и търговска дейност и всякаква друга дейност, която има за цел улесняването и развитието на собствена дейност, при спазване на ограниченията на чл. 278, ал. 2 от ТЗ.
+ Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, придобиване, управление и продажба на облигации, придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии и за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва, финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва,собствена производствена и търговска дейност и всякаква друга дейност, която има за цел улесняването и развитието на собствена дейност, при спазване на ограниченията на чл. 278, ал. 3 от ТЗ.Покупко-продажба на недвижими имоти, консултантска дейност, вътрешна и външна търговия, транспортна, строителна, инвеститорска, производствена, собствена производствена и търговска дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма