Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Й.Т.Д. Инвестмънс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
121172029
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1996 година
Наименование
Й.Т.Д. Инвестмънс
Транслитерация
Y.T.D Investments LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, бул. Васил Левски, 112 Виж на картата
Има 32 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строителна дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем. Производство и търговия със стоки за бита на гражданите, промишлени изделия и храните... Строителна дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем. Производство и търговия със стоки за бита на гражданите, промишлени изделия и хранителни продукти, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни юридически и физически лица, транспортна и спедиторска дейност, ресторантьорство, хотелиерство и туризъм, външнотърговска дейност, организиране и мениджмънт на лекарски кабинет /след получаване на разрешение/, всяка друга дейност, разрешена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Идан Харари (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Идан Харари (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Й.Т.Д. Инвестмънс ЕООД на латиница "Y.T.D Investments LTD." с ЕИК/ПИК 121172029 е основана на 7 Април 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ОРИАЛ ТРЕЙД", но на 1 Юни 2022 година то бива сменено на сегашното "Й.Т.Д. Инвестмънс". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1996
Регистрация на фирмата

2009-04-10

2022-06-01
Промяна наименование
Името се сменя от ОРИАЛ ТРЕЙД на Й.Т.Д. Инвестмънс
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, "Вежен", 4, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, бул. Васил Левски, 112
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- производство и търговия със стоки за бита на гражданите, промишлени изделия и хранителни продукти, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни юридически и физически лица, транспортна и спедиторска дейност, ресторантьорство, хотелиерство и туризъм, външнотърговска дейност, организиране и мениджмънт на лекарски кабинет /след получаване на разрешение/, всяка друга дейност, разрешена от закона.
+ Строителна дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем. Производство и търговия със стоки за бита на гражданите, промишлени изделия и хранителни продукти, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни юридически и физически лица, транспортна и спедиторска дейност, ресторантьорство, хотелиерство и туризъм, външнотърговска дейност, организиране и мениджмънт на лекарски кабинет /след получаване на разрешение/, всяка друга дейност, разрешена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма