Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЙОРДАН ЙОРДАНОВ-СТАНДАРТ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
121198561
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1992 година
Наименование
ЙОРДАН ЙОРДАНОВ-СТАНДАРТ
Транслитерация
JORDAN JORDANOV-STANDART
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, Самоков, 11а Виж на картата
Има 14 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия; производство на промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чу... Вътрешна и външна търговия; производство на промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, рекламна дейност, хардуерни и софтуерни услуги, комисионерска дейност; преводаческа дейност, екскурзоводство; строителство и ремонт, всички други търговски дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Физически лица търговци
Йордан Павлов Йорданов (свързан с 18 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЙОРДАН ЙОРДАНОВ-СТАНДАРТ ЕТ на латиница "JORDAN JORDANOV-STANDART" с ЕИК/ПИК 121198561 е основана на 28 Юли 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЙОРДАН ЙОРДАНОВ - СТАНДАРТ", но на 27 Май 2009 година то бива сменено на сегашното "ЙОРДАН ЙОРДАНОВ-СТАНДАРТ". Седалището на компанията се намира в гр. София.

Хронология

1992
Регистрация на фирмата

2009-05-27
Промяна наименование
Името се сменя от ЙОРДАН ЙОРДАНОВ - СТАНДАРТ на ЙОРДАН ЙОРДАНОВ-СТАНДАРТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. САМОКОВ, 11А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, Самоков, 11а
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕТ на ЕТ
Промяна предмет на дейност
- ЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ,ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОМИШЛЕНИ,ХРАНИТЕЛНИ,СЕЛСКОСТОПАНСКИ,БИТОВИ СТОКИ,ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО,ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА ,ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ,РЕСТОРАНТЬОРСТВО,,ХОТЕЛИЕРСТВО,РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ,ХАРДУЕРНИ И СОФТУЕРНИ УСЛУГИ,КОМИСИОНЕРСКА ДЕЙНОСТ,ПРЕВОДАЧЕСКА ДЕЙНОСТ,ЕКСКУРЗОВОДСТВО,СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ,ВСИЧКИ ДРУГИ ТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Вътрешна и външна търговия; производство на промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, рекламна дейност, хардуерни и софтуерни услуги, комисионерска дейност; преводаческа дейност, екскурзоводство; строителство и ремонт, всички други търговски дейности, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма