Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛДОРАДО - РУМЯНА НИКОЛОВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
121241030
Регистрация по ЗДДС
Да - BG121241030 от 2011-01-20 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2001 година
Наименование
ЕЛДОРАДО - РУМЯНА НИКОЛОВА
Оборот
0 лв. оборот за 2010 г.
Служители
8 служители към 2010 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливница, УЛ. КАПИТАН ОЛИМПИ ПАНОВ, 9 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
10.11 - Производство и преработка на месо, без месо от домашни птици
Предмет на дейност
Производство, преработка и търговия с месо и месни продукти, научно-изследователска, технологична и проучвателна дейност, инженерна, издателска и преводаческа дейност, внедрителска, прил... Производство, преработка и търговия с месо и месни продукти, научно-изследователска, технологична и проучвателна дейност, инженерна, издателска и преводаческа дейност, внедрителска, приложна, информационна и рекламна дейност, превозна, спедиционна и вкл. товаро-разтоварна дейност и пътнически и товарен транспорт в страната и чужбина /без железопътен транспорт/, туристическа, хотелиерска и ресторантьорска дейност, производство и продажба на изделия на леката и тежката промишленост, сделки с интелектуална собственост, търговско посредничество, външноикономическа дейност. прочети още скрии
Физически лица търговци
РУМЯНА ГЕОРГИЕВА НИКОЛОВА (свързан с 6 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2010 0 - -

Служители

Година
Служители
2010 8

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛДОРАДО - РУМЯНА НИКОЛОВА ЕТ с ЕИК/ПИК 121241030 е основана на 17 Ноември 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Сливница.

Оборота на фирмата за 2010 година е в размер на 0 лв.

Хронология

2001
Регистрация на фирмата

2010-12-20
Промяна предмет на дейност
- Научно-изследователска, технологична и проучвателна дейност, инженерна, издателска и преводаческа дейност, организиране на езикови курсове, внедрителска, приложна, информационна и рекламна дейност, производство и разпространение на видео и звукозаписи, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, превозна, спедиционна и вкл. товаро-разтоварна дейност и пътнически и товарен транспорт в страната и чужбина /без железопътен транспорт/, трансферна дейност /без валутен трансфер/, туристическа, хотелиерска и ресторантьорска дейност, производство и продажба на изделия на леката и тежката промишленост, сделки с интелектуална собственост, търговско посредничество, външноикономическа дейност.
+ Производство, преработка и търговия с месо и месни продукти, научно-изследователска, технологична и проучвателна дейност, инженерна, издателска и преводаческа дейност, внедрителска, приложна, информационна и рекламна дейност, превозна, спедиционна и вкл. товаро-разтоварна дейност и пътнически и товарен транспорт в страната и чужбина /без железопътен транспорт/, туристическа, хотелиерска и ресторантьорска дейност, производство и продажба на изделия на леката и тежката промишленост, сделки с интелектуална собственост, търговско посредничество, външноикономическа дейност.

2011-01-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG121241030 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2011-09-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливница, ул. КАПИТАН ОЛИМПИ ПАНОВ, 9
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 9, вх. 2, ет. 4

2011-10-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 9, вх. 2, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливница, УЛ. КАПИТАН ОЛИМПИ ПАНОВ, 9

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма