Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЕХНО-ТВ - ГЕОРГИЕВИ СД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
121263856
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1991 година
Наименование
ТЕХНО-ТВ - ГЕОРГИЕВИ
Транслитерация
SD TECHNO TV GEORGIEVI
Правна форма
Събирателно дружество (СД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, 194 Виж на картата
Предмет на дейност
Проектиране, внедряване, производство, пласмент и сервиз на електро и електронна техника и технологии, информационна, консултантска, посредническа, лизингова и други незабранени от закон... Проектиране, внедряване, производство, пласмент и сервиз на електро и електронна техника и технологии, информационна, консултантска, посредническа, лизингова и други незабранени от закона дейности, търговска дейност - външна и вътрешна, експорт и реекспорт, без забранените от закона, бартерни сделки, оказионна търговия, събиране, обработка и пласмент на вторични суровини и изделия от тях, транспортна дейност, производство, изкупуване, обработка и реализация на селскостопанска продукция, педагогическа и наставническа дейност, реклама. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЕХНО-ТВ - ГЕОРГИЕВИ СД на латиница "SD TECHNO TV GEORGIEVI" с ЕИК/ПИК 121263856 е основана на 21 Юни 2018 година с правна форма "Събирателно дружество" или на кратко "СД". Седалището на компанията се намира в гр. София.

Хронология

1991
Регистрация на фирмата

2012-01-18
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност - външна и вътрешна, експорт, реекспорт, без забранената от закона, бартерни сделки, оказионна търговия - без благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата, събиране, обработка, пласмент на вторични суровини и изделия от тях - без благородни метали, транспортна дейност, производство, изкупуване, обработка и реализация на селскостопанска продукция, педагогическа и наставническа дейност, реклама - без кино видео и печат, проектиране, внедряване, производство, пласмент и сервиз на електро и електронна техника и технологии, информационна, консултантска, посредническа, лизингова и други дейности, без производство на алкохол и тютюневи изделия.
+ Проектиране, внедряване, производство, пласмент и сервиз на електро и електронна техника и технологии, информационна, консултантска, посредническа, лизингова и други незабранени от закона дейности, търговска дейност - външна и вътрешна, експорт и реекспорт, без забранените от закона, бартерни сделки, оказионна търговия, събиране, обработка и пласмент на вторични суровини и изделия от тях, транспортна дейност, производство, изкупуване, обработка и реализация на селскостопанска продукция, педагогическа и наставническа дейност, реклама.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма