Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИМАРКОМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
121285016
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1997 година
Наименование
ДИМАРКОМ
Транслитерация
DIMARCOM
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Червен бряг, БУЛ.ЕВРОПА Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
63.21 - Други спомагателни дейности в сухопътния транспорт
Предмет на дейност
Търговия със зърнени култури, външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакви стоки за промишлено и лично потребление, разрешени от закона, производство на стоки и услуги за промишлено и л... Търговия със зърнени култури, външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакви стоки за промишлено и лично потребление, разрешени от закона, производство на стоки и услуги за промишлено и лично потребление, международен транспорт и спедиция, предприемаческа и комисионна дейност, представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, бартерни, консигнационни и лизингови сделки, маркетингова дейност, сделки с недвижими имоти, туристическа и строителна дейност, всякаква друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЗЛАТИСЛАВА РАДЕВА ДУЧЕВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЗЛАТИСЛАВА РАДЕВА ДУЧЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИМАРКОМ ЕООД на латиница "DIMARCOM" с ЕИК/ПИК 121285016 е основана на 4 Август 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Червен бряг, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1997
Регистрация на фирмата

2008-08-04
Промяна предмет на дейност
- Външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакви стоки за промишлено и лично потребление, разрешени от закона, производство на стоки и услуги за промишлено и лично потребление, международен транспорт и спедиция, предприемаческа и комисионна дейност, представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, бартерни, консигнационни и лизингови сделки, маркетингова дейност, сделки с недвижими имоти, туристическа и строителна дейност, всякаква друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт.
+ Търговия със зърнени култури,външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакви стоки за промишлено и лично потребление, разрешени от закона, производство на стоки и услуги за промишлено и лично потребление, международен транспорт и спедиция, предприемаческа и комисионна дейност, представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, бартерни, консигнационни и лизингови сделки, маркетингова дейност, сделки с недвижими имоти, туристическа и строителна дейност, всякаква друга дейност, незабранена от закона.

2015-12-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. ТРИЧКОВА МОГИЛА 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Червен бряг, БУЛ.ЕВРОПА
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма