Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕСБ-БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
121337880
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1993 година
Наименование
ЕСБ-БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
ESB-BULGARIA LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул. "Мюнхен", 14 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
6419 - ДРУГО ПАРИЧНО ПОСРЕДНИЧЕСТВО
Предмет на дейност
Внос, покупко-продажба (търговия), гаранционно и следгаранционно обслужване, ремонт и сервизна дейност на: специализирани автомобили и камиони, ремаркета и полуремаркета, пътно-строителна те... Внос, покупко-продажба (търговия), гаранционно и следгаранционно обслужване, ремонт и сервизна дейност на: специализирани автомобили и камиони, ремаркета и полуремаркета, пътно-строителна техника и механизация, земекопна техника, минна техника, подемна техника, горска и селскостопанска техника, специализирана колесна и верижна техника за извършване на товаро-разтоварна дейност, машини за наземно обслужване на въздухоплавателни средства и летища, специализирано инженерно оборудване, противопожарни автомобили и оборудване, защитно облекло и предпазни средства, сметосъбираща и сметоизвозна техника, сметосъбиращи съдове и надстройки, техника за третиране на отпадъци и други. Доставка на специализирани машини за железен път и трамваи, доставка и търговия с железопътна механизация. Внос и търговия с резервни части, специални тръби за нагревни повърхности на парогенератори, паропроводи и газопроводи. Проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за производство на електрическа и топлинна енергия от възобновяеми източници, проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за комбинирано производство на топло- и електроенергия за промишлени нужди и за централизирано топлоснабдяване, производство и продажба на електрическа енергия, производство и продажба на топлинна енергия, проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за преработка на отпадни суровини и продукти, производство и продажба на био-горива, както и всяка друга дейност, незабранена от българското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Борис Крумов Стоянов (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КАПКА НИКОЛОВА ПЕТКОВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВИОЛЕТА КИРИЛОВА СЛАВКОВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Борис Крумов Стоянов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕСБ-БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "ESB-BULGARIA LTD" с ЕИК/ПИК 121337880 е основана на 16 Юни 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НИКОЛ - ООД", но на 21 Юни 2021 година то бива сменено на сегашното "ЕСБ-БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1993
Регистрация на фирмата

2011-03-04

2020-06-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Чепинци, ул. "ГРАДИНАРСКА" 20
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, ул. "Паричка", 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
- ВИОЛЕТА КИРИЛОВА СЛАВКОВА - 2500 лв - 50.00% дял
- КАПКА НИКОЛОВА ПЕТКОВА - 2500 лв - 50.00% дял

2020-07-09
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-06-21
Промяна наименование
Името се сменя от НИКОЛ - ООД на ЕСБ-БЪЛГАРИЯ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, ул. "Паричка", 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, ул. "Мюнхен", 14
Промяна предмет на дейност
- BHOC, ИЗHOC, БAPTEP, PEEKCПOPT И CПEЦИФИЧHИ TЬPГOBCKИ OПEPAЦИИ, ПPEДCTABИTEЛCTBO, ПOCPEДHИЧECTBO И AГEHTCTBO HA HAШИ И ЧУЖДИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA, PAЗKPИBAHE И EKCПЛOATAЦИЯ HA MAГAЗИHHA MPEЖA, ЛИЗИHГOBA И БPOKEPCKA ДЙEHOCT, PAЗKPИBAHE И EKCПЛOATAЦИЯ HA BEPИГA OT OБMEHHИ БЮPA /CЛEД CЬOTBETHO PAЗPEШEHИE/, CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT, TPAHCПOPTHA ДEЙHOCT - ПPEBOЗ HA ПЬTHИЦИ И TOBAPИ, KAKTO И BCЯKA ДPУГA ДEЙHOCT, HEЗAБPAHEHA OT ЗAKOHA. ПOKУПKO-ПPOДAЖБA HA ЧУЖДECTPAHHИ CPEДCTBA B БPOЙ.
+ Внос, покупко-продажба (търговия), гаранционно и следгаранционно обслужване, ремонт и сервизна дейност на: специализирани автомобили и камиони, ремаркета и полуремаркета, пътно-строителна техника и механизация, земекопна техника, минна техника, подемна техника, горска и селскостопанска техника, специализирана колесна и верижна техника за извършване на товаро-разтоварна дейност, машини за наземно обслужване на въздухоплавателни средства и летища, специализирано инженерно оборудване, противопожарни автомобили и оборудване, защитно облекло и предпазни средства, сметосъбираща и сметоизвозна техника, сметосъбиращи съдове и надстройки, техника за третиране на отпадъци и други. Доставка на специализирани машини за железен път и трамваи, доставка и търговия с железопътна механизация. Внос и търговия с резервни части, специални тръби за нагревни повърхности на парогенератори, паропроводи и газопроводи. Проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за производство на електрическа и топлинна енергия от възобновяеми източници, проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за комбинирано производство на топло- и електроенергия за промишлени нужди и за централизирано топлоснабдяване, производство и продажба на електрическа енергия, производство и продажба на топлинна енергия, проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за преработка на отпадни суровини и продукти, производство и продажба на био-горива, както и всяка друга дейност, незабранена от българското законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма