Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФОС-ИГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
121406311
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1997 година
Наименование
ФОС-ИГ
Транслитерация
„Fos-IG” Ltd.
Оборот
8,000 лв. оборот за 2010 г.
Служители
2 служители към 2010 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Милин Камък, 38 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия и производство на накити от кожа, дърво, керамика, текстил, метали и други материали; производство и търговия със сувенири и други декоративни произведения на изкуството; покупко-прод... Търговия и производство на накити от кожа, дърво, керамика, текстил, метали и други материали; производство и търговия със сувенири и други декоративни произведения на изкуството; покупко-продажба на стоки и хранителни продукти в първоначален, преработен и обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; вътрешна и външно търговска дейност чрез внос, износ, обменни, бартерни, комисионни, лизингови, реекспортни и спедиторски сделки и операции; търговско представителство /комисионерство, посредничество и агентство/ в страната и чужбина; управление и изпълнение на услуги в различни области; транспортна и спедиторска дейност; таксиметрови услуги; туристическа и туроператорска дейност; хотелиерство и ресторантьорство; консултантски и счетоводни услуги; покупко-продажба на недвижими имоти, строително-монтажна дейност, управление и стопанисване на недвижимо имущество; проектантска, рекламна, дизайнерска и информационна дейност; сделки с интелектуална собственост, както и всякакъв вид други дейности, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Снежанка Нейкова Нейкова-Георгиева (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КАРЛ КРАФТ
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ИВАН НИКОЛОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Снежанка Нейкова Нейкова-Георгиева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2010 8,000 -42.86% - -
2009 14,000 100% - -
2008 7,000 - -
2007 0 - -

Служители

Година
Служители
2010 2 -50%
2009 4
2008 4
2007 4

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФОС-ИГ ЕООД на латиница "„Fos-IG” Ltd." с ЕИК/ПИК 121406311 е основана на 16 Юли 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2010 година е в размер на 8,000 лв. което е с 43% по-малко от предходната 2009 година (14,000 лв.), а средният годишен ръст е 29%.

Хронология

1997
Регистрация на фирмата

2011-10-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Добри Войников, 29
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Милин Камък, 38

2012-07-05
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА ИНСТРУМЕНТИ, ТЪРГОВИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА НАКИТИ И КОЖА, ДЪРВО, КЕРАМИКА, ТЕКСТИЛ И ДРУГИ МАТЕРИАЛИ, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ ДОПУСТИМИ ОТ ЗАКОНА.
+ Търговия и производство на накити от кожа, дърво, керамика, текстил, метали и други материали; производство и търговия със сувенири и други декоративни произведения на изкуството; покупко-продажба на стоки и хранителни продукти в първоначален, преработен и обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; вътрешна и външно търговска дейност чрез внос, износ, обменни, бартерни, комисионни, лизингови, реекспортни и спедиторски сделки и операции; търговско представителство /комисионерство, посредничество и агентство/ в страната и чужбина; управление и изпълнение на услуги в различни области; транспортна и спедиторска дейност; таксиметрови услуги; туристическа и туроператорска дейност; хотелиерство и ресторантьорство; консултантски и счетоводни услуги; покупко-продажба на недвижими имоти, строително-монтажна дейност, управление и стопанисване на недвижимо имущество; проектантска, рекламна, дизайнерска и информационна дейност; сделки с интелектуална собственост, както и всякакъв вид други дейности, които не са забранени със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма