Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНТЕРПЛАН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
121424626
Регистрация по ЗДДС
Да - BG121424626 от 2017-06-07 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1997 година
Наименование
ИНТЕРПЛАН
Транслитерация
INTERPLAN
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 215, вх. Б, ет. 4 Виж на картата
Има 69 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
71.12 - Инженерни дейности и технически консултации
Предмет на дейност
Проектиране на сгради и инженерни съоръжения, производство на стоки и услуги, с изключение на забранените от закона, търговско представителство и посредничество между български и чуждестр... Проектиране на сгради и инженерни съоръжения, производство на стоки и услуги, с изключение на забранените от закона, търговско представителство и посредничество между български и чуждестранни фирми в страната и чужбина, външноикономическа дейност и реекспорт, търговия с недвижими имоти и моторни превозни средства - нови и втора употреба, търговия с мотопеди и мотоциклети, разглобяване на моторни превозни средства с оглед продажбата им на части и/или за връщане като скраб на вторични суровини, търговия на едро и дребно, както и всички други дейности и услуги, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИАНА ХРИСТОВА АСЕНОВА-ЧЕШМЕДЖИЕВА (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВЛАДИСЛАВ МИЛЧЕВ СТАКЕВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МИЛЧО ИВАНОВ СТАКЕВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МАРИАНА ХРИСТОВА АСЕНОВА-ЧЕШМЕДЖИЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНТЕРПЛАН ЕООД на латиница "INTERPLAN" с ЕИК/ПИК 121424626 е основана на 14 Октомври 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1997
Регистрация на фирмата

2017-06-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG121424626 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2017-10-31
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. ЧЕРНИ ВРЪХ, 19, вх. А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бл. 41 Б, вх. 1, ет. 13
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПPOEKTИPAHE HA CГPAДИ И ИHЖEHEPHИ CЪOPЪЖEHИЯ, ПPOИЗBOДCTBO HA CTOKИ И УCЛУГИ, C ИЗKЛЮЧEHИE HA ЗAБPAHEHИTE OT ЗAKOHA, PEKЛAMHA ДEЙHOCT, KOMИCИOHHA, CПEДИTOPCKA, CKЛAДOBA, CEPBИЗHA И ЛИЗИHГOBA ДEЙHOCT, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO MEЖДУ БЪЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИPMИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, BЪHШHOИKOHOMИЧECKA ДEЙHOCT И PEEKCПOPT, CTOПAHCKA ДEЙHOCT B БEЗMИTHИTE ЗOHИ, TЪPГOBИЯ C HEДBИЖИMИ ИMOTИ, ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBИЯ C OФИCHA TEXHИKA И OБOPУДBAHE, ПPOEKTИPAHE И ИЗГPAЖДAHE HA KOЛEKTИBHИ KAБEЛHИ TEЛEBИЗИOHHИ ПPИEMHИ CИCTEMИ, CTPOИTEЛHO-MOHTAЖHИ PAБOTИ, TУPИCTИЧECKA ДEЙHOCT, PAЗKPИBAHE HA ЗABEДEHИЯ ЗA OTДИX И PAЗBЛEЧEHИЯ, TЪPГOBИЯ HA EДPO И ДPEБHO, KAKTO И BCЯKA ДPУГA ДEЙHOCT И УCЛУГИ, HEЗAБPAHEHИ CЪC ЗAKOH.
+ Проектиране на сгради и инженерни съоръжения, производство на стоки и услуги, с изключение на забранените от закона, търговско представителство и посредничество между български и чуждестранни фирми в страната и чужбина, външноикономическа дейност и реекспорт, търговия с недвижими имоти и моторни превозни средства, търговия на едро и дребно, както и всяка друга дейност и услуги, незабранени със закон.

2019-02-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бл. 41 Б, вх. 1, ет. 13
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 215, вх. Б, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Проектиране на сгради и инженерни съоръжения, производство на стоки и услуги, с изключение на забранените от закона, търговско представителство и посредничество между български и чуждестранни фирми в страната и чужбина, външноикономическа дейност и реекспорт, търговия с недвижими имоти и моторни превозни средства, търговия на едро и дребно, както и всяка друга дейност и услуги, незабранени със закон.
+ Проектиране на сгради и инженерни съоръжения, производство на стоки и услуги, с изключение на забранените от закона, търговско представителство и посредничество между български и чуждестранни фирми в страната и чужбина, външноикономическа дейност и реекспорт, търговия с недвижими имоти и моторни превозни средства - нови и втора употреба, търговия с мотопеди и мотоциклети, разглобяване на моторни превозни средства с оглед продажбата им на части и/или за връщане като скраб на вторични суровини, търговия на едро и дребно, както и всички други дейности и услуги, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма