Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДОЛАРА ООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на February 24, 2020 09:10
ЕИК/ПИК
121519750
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2002 година
Наименование
ДОЛАРА
Транслитерация
Dolara
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул.Комсомолска, 5 Г Виж на картата
Има 12 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Производство на стоки с цел продажба; покупка на стоки и др. вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, придобиване на дялово участие в други търговски дружества в страната ... Производство на стоки с цел продажба; покупка на стоки и др. вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, придобиване на дялово участие в други търговски дружества в страната и чужбина; дистрибуторска дейност; външна и вътрешна търговия; комисионна, спедиционни, лизингова, превозна и складова дейност; счетоводна и консултантска дейност, счетоводно обслужване и организиране на счетоводно отчитане, съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводството; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми; внос и износ, реекспорт; маркетинг; сделки с интелектуална собственост; покупка строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, импресарски, хотелиерски, туристически, информационни, програмни, рекламни (без кино и печат) услуги; и всякаква друга дейност, незабранена от Закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМКА ТОСКОВА ГЕНОВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: "ПАНДЖИ 2000" ООД 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: "ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ГРУП" ООД 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 11 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДОЛАРА ООД на латиница "Dolara" с ЕИК/ПИК 121519750 е основана на 28 Февруари 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2002
Регистрация на фирмата

2008-04-11
Промяна съдружници
- "ПАНДЖИ 2000" ООД - 2500 лв - 50.00% дял
- Нова Светлина холдинг - 2500 лв - 50.00% дял
+ "ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ГРУП" ООД - 2500 лв - 50.00% дял
+ "ПАНДЖИ 2000" ООД - 2500 лв - 50.00% дял

2012-02-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Царево, ул.МИЛИН КАМЪК, 34
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул.Комсомолска, 5 Г

2017-06-26

2018-05-03
Промяна предмет на дейност
- Производство на стоки с цел продажба, покупка на стоки и др. вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, придобиване на дялово участие в търгожски друйества в страната и чужбина, дистрибуторска дейност, външна и вътрешна търговия, комисионна, спедиционна, лизингова, превозна и складова дейност, търговско представитество и посредничество на български и чуждестранни фирми, внос и износ, реекспорт, маркетинг, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавежданена недвижими имоти с цел продажба, импресарски, хотелиерски, туристически, информационни, програмни, рекламни /без кино и печат/ услуги и всякаква друга дейност, незабранена от Закона.
+ Производство на стоки с цел продажба; покупка на стоки и др. вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, придобиване на дялово участие в други търговски дружества в страната и чужбина; дистрибуторска дейност; външна и вътрешна търговия; комисионна, спедиционни, лизингова, превозна и складова дейност; счетоводна и консултантска дейност, счетоводно обслужване и организиране на счетоводно отчитане, съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводството; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми; внос и износ, реекспорт; маркетинг; сделки с интелектуална собственост; покупка строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, импресарски, хотелиерски, туристически, информационни, програмни, рекламни (без кино и печат) услуги; и всякаква друга дейност, незабранена от Закона.

2020-02-24
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма