Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМБЪР ТРЕЙД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
121533383
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1997 година
Наименование
АМБЪР ТРЕЙД
Транслитерация
AMBAR TREYD Ltd.
Оборот
0 лв. оборот за 2009 г.
Служители
3 служители към 2009 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 812, вх. А Виж на картата
Има 50 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
„Строителство и проектиране, строително-монтажни и ремонтни дейности, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, с... „Строителство и проектиране, строително-монтажни и ремонтни дейности, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, търговия на едро и дребно, търговско представителство, комисионерство и посредничество, рекламна и програмно-информационна дейност, хотелиерство и ресторантьорство, покупка, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или други сделки с тях, предоставяне под наем на имоти и движими вещи, предоставяне на услуги, външноикономическа дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона“ прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТОЙКО ЛЮБОМИРОВ ЗАХАРИЕВ (свързан с 12 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СТОЙКО ЛЮБОМИРОВ ЗАХАРИЕВ (свързан с 12 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2009 0 - -
2008 3,000 -72.73% - -
2007 11,000 - -

Служители

Година
Служители
2009 3 200%
2008 1
2007 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМБЪР ТРЕЙД ЕООД на латиница "AMBAR TREYD Ltd." с ЕИК/ПИК 121533383 е основана на 14 Юни 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2009 година е в размер на 0 лв. което е с 0% от предходната 2008 година (3,000 лв.), а средният годишен ръст е -73%.

Хронология

1997
Регистрация на фирмата

2017-08-03
Промяна предмет на дейност
- Производствена дейност, търговия на едро и дребно, усруги, лизинг, инженеринг, маркетинг, търговско представителство и посредничество, строителна и проектантска дейност, комисионна, спедиционна, складова дейност, лицензионна и патентна дейност, хотелиерство и ресторантьорство, туристическа, рекламна и импресарска дейност, предоставяне на информационни услуги, търговия с недвижими имоти, външноикономичиска и външнотърговска дейност и дсяка друга, разрешена от закона дейност.
+ „Строителство и проектиране, строително-монтажни и ремонтни дейности, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, търговия на едро и дребно, търговско представителство, комисионерство и посредничество, рекламна и програмно-информационна дейност, хотелиерство и ресторантьорство, покупка, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или други сделки с тях, предоставяне под наем на имоти и движими вещи, предоставяне на услуги, външноикономическа дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона“

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма