Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Д-Р МИХАИЛ ИЛИЕВ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
121554242
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1997 година
Наименование
Д-Р МИХАИЛ ИЛИЕВ
Транслитерация
D-r Mihail Iliev
Оборот
86,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. ЗДРАВЕ, 25 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
8621 - ДЕЙНОСТ НА ОБЩОПРАКТИКУВАЩИ ЛЕКАРИ
Предмет на дейност
Откриване на частно здравно заведение по смисъла на чл.256, ал.1 във връзка с параграф 1, т.5, предл. второ от закона за народното здраве за извършване на медицински прегледи, лечение и възста... Откриване на частно здравно заведение по смисъла на чл.256, ал.1 във връзка с параграф 1, т.5, предл. второ от закона за народното здраве за извършване на медицински прегледи, лечение и възстанояване на спортисти и други пациенти с използване на всички необходими за това пособия и консумативи, както и услуги с цел постигане на положително социално въздействие и генериране на социална възвращаемост, а именно въздействие върху лица в неравностойно положение на пазара на труда и други социално изключени лица чрез предоставянето на възможности за заетост, професионални консултантски услуги по кариерно ориентиране, подкрепа за формиране на необходимите трудови навици в областта на собствения бизнес и конкретната професия, съдействие за намиране на подходяща работа и интензивно обучение на работното място за предоставяне на специфичните услуги по рехабилитация, както и извършване на всички свързани с това спомагателни сделки и дейности, незабранени от закона, организиране на шахматни прояви с медико-биологична и научноизследователска цел. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИХАИЛ ВИЛХЕЛМ ИЛИЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МИХАИЛ ВИЛХЕЛМ ИЛИЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 86,000 7.5% - -
2020 80,000 - -
2019 0 42,000 -

Служители

Година
Служители
2021 2 -60%
2020 5

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Д-Р МИХАИЛ ИЛИЕВ ЕООД на латиница "D-r Mihail Iliev" с ЕИК/ПИК 121554242 е основана на 20 Август 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 86,000 лв.

Хронология

1997
Регистрация на фирмата

2018-05-31
Промяна предмет на дейност
- OTKPИBAHE HA ЧACTHO ЗДPABHO ЗABEДEHИE ПO CMИCЬЛA HA ЧЛ.256, AЛ.1 BъB BPъЗKA C ПAPAГPAФ 1, T.5, ПPEДЛ. BTOPO OT ЗAKOHA ЗA HAPOДHOTO ЗДPABE ЗA ИЗBЪPШBAHE HA MEДИЦИHCKИ ПPEГЛEДИ, ЛEЧEHИE И BЪЗCTAHOBЯBAHE HA CПOPTИCTИ И ДPУГИ ПAЦИEHTИ C ИЗПOЛЗBAHE HA BCИЧKИ HEOБXOДИMИ ЗA TOBA ПOCOБИЯ И KOHCУMATИBИ, KAKTO И ИЗBЪPШBAHE HA BCИЧKИ CBЪPЗAHИ C TOBA CПOMAГATEЛHИ CДEЛKИ И ДEЙHOCTИ, HEЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHA, OPГAHИЗИPAHE HA ШAXMATHИ ПPOЯBИ C MEДИKO-БИOЛOГИЧHA И HAУЧHOИЗCЛEДOBATEЛCKA ЦEЛ.
+ Откриване на частно здравно заведение по смисъла на чл.256, ал.1 във връзка с параграф 1, т.5, предл. второ от закона за народното здраве за извършване на медицински прегледи, лечение и възстанояване на спортисти и други пациенти с използване на всички необходими за това пособия и консумативи, както и услуги с цел постигане на положително социално въздействие и генериране на социална възвращаемост, а именно въздействие върху лица в неравностойно положение на пазара на труда и други социално изключени лица чрез предоставянето на възможности за заетост, професионални консултантски услуги по кариерно ориентиране, подкрепа за формиране на необходимите трудови навици в областта на собствения бизнес и конкретната професия, съдействие за намиране на подходяща работа и интензивно обучение на работното място за предоставяне на специфичните услуги по рехабилитация, както и извършване на всички свързани с това спомагателни сделки и дейности, незабранени от закона, организиране на шахматни прояви с медико-биологична и научноизследователска цел.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма