Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СОФТАКСИ - 48 АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
121852573
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1998 година
Наименование
СОФТАКСИ - 48
Транслитерация
SOFTAXI - 48
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, Константин Стоилов, 62 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
спедиторски и превозни сделки с леки и товарни автомобили, автобуси и микробуси; предоставяне на автомобили под наем;сервизни услуги;търговия с резервни части, гориво-смазочни материали и автомоби... спедиторски и превозни сделки с леки и товарни автомобили, автобуси и микробуси; предоставяне на автомобили под наем;сервизни услуги;търговия с резервни части, гориво-смазочни материали и автомобили в страната и чужбина;търговско представителство и посредничество;сделки с интелектуална собственост;изпитвания на пътни превозни средства, годност на различните видове опаковки и цистерни, съгласно действащите нормативи, включително и такива за превоз на опасни товари по ADR и сертификация; инвестиции;отдаване под наем на дълготрайни материални активи;строителство;франчайзинг, както и други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
Цветан Емануилов Иванов (свързан с 2 фирми)
Стоян Георгиев Иванов (свързан с 2 фирми)
Пламен Иванов Илиев (свързан с 5 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
190,000 лева (190,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СОФТАКСИ - 48 АД на латиница "SOFTAXI - 48" с ЕИК/ПИК 121852573 е основана на 12 Май 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 190,000 лева.

Хронология

1998
Регистрация на фирмата

2017-08-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, УЛ.БУДАПЕЩА, 52
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, Константин Стоилов, 2

2020-10-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, Константин Стоилов, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, Константин Стоилов, 62
Промяна предмет на дейност
- CПEДИTOPCKИ И ПPEBOЗHИ CДEЛKИ C ЛEKИ И TOBAPHИ ABTOMOБИЛИ, ABTOБУCИ И MИKPOБУCИ; ПPEДOCTABЯHE HA ABTOMOБИЛИ ПOД HAEM; CEPBИЗHИ УCЛУГИ; TЪPГOBИЯ C PEЗEPBHИ ЧACTИ, ГOPИBO- CMAЗOЧHИ MATEPИAЛИ И ABTOMOБИЛИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA; TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO; CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT; ИЗПИTBAHИЯ HA ПЪTHИ ПPEBOЗHИ CPEДCTBA; ГOДHOCT HA PAЗЛИЧHИTE BИДOBE OПAKOBKИ И ЦИCTEPHИ, CЪГЛACHO ДEЙCTBAЩИTE HOPMATИBHИ, BKЛЮЧИTEЛHO И TAKИBA ЗA ПPEBOЗ HA OПACHИ TOBAPИ ПO ADR И CEPTИФИKAЦИЯ, KAKTO И ДPУГИ ДEЙHOCTИ, HEЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHA.
+ спедиторски и превозни сделки с леки и товарни автомобили, автобуси и микробуси; предоставяне на автомобили под наем;сервизни услуги;търговия с резервни части, гориво-смазочни материали и автомобили в страната и чужбина;търговско представителство и посредничество;сделки с интелектуална собственост;изпитвания на пътни превозни средства, годност на различните видове опаковки и цистерни, съгласно действащите нормативи, включително и такива за превоз на опасни товари по ADR и сертификация; инвестиции;отдаване под наем на дълготрайни материални активи;строителство;франчайзинг, както и други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма