Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МОТОМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
122003765
Регистрация по ЗДДС
Да - BG122003765 от 1996-04-17 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1996 година
Наименование
МОТОМ
Транслитерация
MOTOM LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Правец, бул.ТРЕТИ МАРТ, 45 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговска дейност в страната и чужбина с всички видове стоки, позволени от закона. Представителство, посредничество и агентство на български или чуждестранни физически и юридически лица. Научно-из... Търговска дейност в страната и чужбина с всички видове стоки, позволени от закона. Представителство, посредничество и агентство на български или чуждестранни физически и юридически лица. Научно-изследователска и проектантска дейност в областта на пречистването на водите. Изработване, монтаж, въвеждане в експлоатация и сервизно обслужване на съоръжения, инсталации и пречиствателни станции за води.Строителна дейност. Изграждане и експлоатиране на увеселителни заведения и на заведения за обществено хранене.Туристически услуги и хотелиерство. Дървопреработване и производство на мебели, дограми, врати, дървени съоръжения и конструкции от дърво с различно приложение. Метал ообработка и производство на метални изделия и конструкции. Сервизна, електроремонтна и авторемонтна дейност. Сервизна и ремонтна дейност на компютри и системи за информационна техника и автоматизация.Разработка, проектиране и изграждане на енергоспестяващи системи. Транспортна дейност, както и всяка друга стопанска дейност, за която няма законова забрана. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЦОНЬО МИНЧЕВ ЦОНЕВ (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МИЛЕН ЦОНЕВ МИНЧЕВ 2,600.00 лв - 52.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЗДРАВКА ПЕТРОВА ЦОНЕВА 2,400.00 лв - 48.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЦОНЬО МИНЧЕВ ЦОНЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МОТОМ ЕООД на латиница "MOTOM LTD" с ЕИК/ПИК 122003765 е основана на 13 Август 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Правец, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1996
Регистрация на фирмата

1996-04-17
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG122003765 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2009-08-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Правец, бл. 401, вх. А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Правец, бул. ТРЕТИ МАРТ, 45

2010-08-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Правец, бул. ТРЕТИ МАРТ, 45
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Правец, ул. Трети март, 45
Промяна съдружници
- ЦОНЬО МИНЧЕВ ЦОНЕВ - 2600 лв - 52.00% дял
- ЗДРАВКА ПЕТРОВА ЦОНЕВА - 2400 лв - 48.00% дял
+ ЗДРАВКА ПЕТРОВА ЦОНЕВА - 2400 лв - 48.00% дял
+ МИЛЕН ЦОНЕВ МИНЧЕВ - 2600 лв - 52.00% дял

2011-01-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Правец, ул. Трети март, 45
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Правец, бул.ТРЕТИ МАРТ, 45
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
- ЗДРАВКА ПЕТРОВА ЦОНЕВА - 2400 лв - 48.00% дял
- МИЛЕН ЦОНЕВ МИНЧЕВ - 2600 лв - 52.00% дял
Промяна предмет на дейност
- TЪPГOBCKA ДEЙHOCT B CTPAHATA И ЧУЖБИHA C BCИЧKИ BИДOBE CTOKИ, ПPEДCTABИTEЛCTBO, ПOCPEДHИЧECTBO И AГEHTCTBO HA БЪЛГAPCKИ ИЛИ ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA. HAУЧHO-ИЗCЛEДOBATEЛCKA И ПPOEKTAHTCKA ДEЙHOCT B OБЛACTTA HA ПPEЧИCTBAHETO HA ВOДИTE, ИЗPAБOTBAHE, MOHTAЖ, BЪBEЖДAHE B EKCПЛOATAЦИЯ И CEPBИЗHO OБCЛУЖBAHE HA CЪOPЪЖEHИЯ, ИHCTAЛAЦИИ, ПPEЧИCTBATEЛHИ CTAHЦИИ ЗA BOДИ. CTPOИTEЛHA ДEЙHOCT. ИЗГPAЖДAHE И EKCПЛOATAЦИЯ HA УBECEЛИTEЛHИ ЗABEДEHИЯ И HA ЗABEДEHИЯ ЗA OБЩECTBEHO XPAHEHE. TУPИCTИЧECKИ УCЛУГИ И XOTEЛИEPCTBO. TPAHCПOPTHA ДEЙHOCT, KAKTO И BCЯKA ДPУГA CTOПAHCKA ДEЙHOCT, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
+ Търговска дейност в страната и чужбина с всички видове стоки, позволени от закона. Представителство, посредничество и агентство на български или чуждестранни физически и юридически лица. Научно-изследователска и проектантска дейност в областта на пречистването на водите. Изработване, монтаж, въвеждане в експлоатация и сервизно обслужване на съоръжения, инсталации и пречиствателни станции за води.Строителна дейност. Изграждане и експлоатиране на увеселителни заведения и на заведения за обществено хранене.Туристически услуги и хотелиерство. Дървопреработване и производство на мебели, дограми, врати, дървени съоръжения и конструкции от дърво с различно приложение. Метал ообработка и производство на метални изделия и конструкции. Сервизна, електроремонтна и авторемонтна дейност. Сервизна и ремонтна дейност на компютри и системи за информационна техника и автоматизация.Разработка,проектиране и изграждане на енергоспестяващи системи. Транспортна дейност, както и всяка друга стопанска дейност, за която няма законова забрана.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма