Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Любен Николов ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на January 12, 2010 14:13
ЕИК/ПИК
122007913
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1991 година
Наименование
Любен Николов
Транслитерация
Luben Nikolov
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Мала църква Виж на картата
Има 69 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
транспортна дейност, занаятчийски услуги, покупка на хранителни, промишлени и селскостопански стоки с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, производство на промишле... транспортна дейност, занаятчийски услуги, покупка на хранителни, промишлени и селскостопански стоки с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, производство на промишлени, хранителни и селскостопански стоки с цел продажба, комисионна, оказионна и антикварна търговия, търговско представителство и посредничество, хотелиерска и ресторантьорска дейност, външноикономическа дейност. прочети още скрии
Физически лица търговци
ЛЮБЕН ИВАНОВ НИКОЛОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Любен Николов ЕТ на латиница "Luben Nikolov" с ЕИК/ПИК 122007913 е основана на 12 Октомври 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името ""Любен Николов"", но на 12 Октомври 2009 година то бива сменено на сегашното "Любен Николов". Седалището на компанията се намира в с. Мала църква.

Хронология

1991
Регистрация на фирмата

2009-10-12
Промяна наименование
Името се сменя от "Любен Николов" на Любен Николов
Промяна предмет на дейност
- транспортна дейност, занаятчийски услуги, покупка на хранителни, промишлени и селскостопански стоки с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен, производство на промишлени, хранителни и селскостопански стоки с цел продажба, комисионна, оказионна и антикварна търговия, търговско представителство и посредничество, хотелиерска и ресторантьорска дейност, външноикономическа дейност.
+ транспортна дейност, занаятчийски услуги, покупка на хранителни, промишлени и селскостопански стоки с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, производство на промишлени, хранителни и селскостопански стоки с цел продажба, комисионна, оказионна и антикварна търговия, търговско представителство и посредничество, хотелиерска и ресторантьорска дейност, външноикономическа дейност.

2010-01-12
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма